Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Inchiriere espressoare Saeco

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2 lei Lei
Brand
Espressor SAECO de inchiriat
Out Of stock
Descriere
Ofer spre inchiriere espressoare Saeco pe baza de cafea boabe, prin contract de comodat - ceea ce inseamna ca noi Nu perpcepem taxe de inchiriere!

Totodata, la noi PLATITI DOAR CE CONSUMATI - nu cerem un anume numar de portii consumate/luna pentru a va aduce espressorul in locatia pe care o detineti!

Aparatul nostru de cafea se potriveste perfect locatiilor de tip: birouri mici si mijlocii / cafenele / pub-uri / terase.

In plus, venim in intampinarea dumneavoastra cu accesorii GRATUITE ca si: ZAHAR GRATUIT, PAHARE DIN CARTON GRATUITE, PALETE PT AMESTECAT GRATUITE si cel mai important MENTENANTA GRATUITA!

Recomandarea noastra de astazi este cafeaua ILLY, o marca de renume pe piata cafelei. Seriozitatea si inclinatia catre perfectiune cu care aceasta firma isi selecteaza boabele de cafea 100% Arabica si le ambaleaza sub presiune, garanteaza calitatea excelenta a produsului finit.

Pentru mai multe detalii/ oferte, va asteptam sa accesati pagina noastra www.alocafea.ro sau sa ne contactati la nr. de telefon 07ALOCAFEA.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura