Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Espressor cafea

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Brand
Espressor Saeco
Out Of stock
Descriere
Ofer spre inchiriere espressoare Saeco de ultima generatie, pe baza de cafea boabe, spatiilor de birouri mici / mijlocii, teraselor, pensiunilor, cafenelelor.

Ne numim ALO CAFEA si va punem la dispozitie automate de cafea in regim de comodat ceea ce inseamna ca la noi NU SE PERCEP TAXE DE INCHIRIERE  !!!

Deasemenea, venim in intampinarea dumneavoastra si cu accesorii pentru cafea GRATUITE cum ar fi: ZAHAR GRATUIT, PAHARE DIN CARTON GRATUITE, PALETE PENTRU AMESTECAT GRATUITE + MENTENANTA GRATUITA.

Pe site-ul nostru www.alocafea.ro gasiti diverse sortimente de cafea din care va puteti alege boabele de cafea preferate cat si espressoarele pe care le detinem. Automatele de cafea vin in locatiile dumneavoastra noi, in tipla, fara niciun cost suplimentar din partea dumneavoastra.

Recomandarea noastra de astazi este cafeaua Dallmayr, o cafea care impresioneaza prin rafinamentul gustului sau. Este prajita mediu, are o aroma puternica si delicata, aciditate scazuta si un gust pregnant.
Pentru mai multe detalii despre produsele si ofertele noastre, va asteptam sa vizitati site-ul nostru www.alocafea.ro sau sa ne apelati la numarul de telefon 07ALOCAFEA .
Trimite mesaj
Din Gura in Gura