Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Almek Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Casa din lemn masiv
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Casa in intregime din Lemn Masiv - la comanda, fara teren

Almek Wood Architecture
Case pentru vacanta si Case particulare in intregime din Lemn Masiv

Orice model poate fi transformat intr-un model personalizat sau putem realiza impreuna un nou proiect pornind de la zero, potrivit dorintelor si nevoilor, specialistii nostri oferind suport in totalitate.

Fiecare constructie este proiectata potrivit dorintelor si nevoilor individuale, pe baza specificatiilor constructorului si a arhitectului, intr-o armonioasa relatie cu peisajul inconjurator.

Varianta de constructie depinde de varianta grosimii peretilor. Grosimea peretilor se stabileste in functie de clima zonei de amplasare si a valorii coeficientului de transfer termic, impreuna cu arhitectul, geologul si topometristul.
Peretii din lemn masiv se impart in trei categorii: simplii, lambrisati si dublii.
Costul se stabileste pe baza proiectului si depinde de varianta grosimii peretilor, de suprafata totala desfasurata, de gradul de complexitate al constructiei si a compartimentarilor interioare (pereti interiori), a teraselor si balcoanelor dorite, planurile cotate si cotele de inaltime.

Site-ul nostru www.almek.ro este in reconstructie.
Daca se acceseaza site-ul, veti putea sa va redirectionati catre ambele pagini Facebook, fara necesitatea unui cont facebook.

Va multumim.
Din Gura in Gura
Alte Produse