Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Almada Invest Srl

0341418418, 0771507516

Despre noi

Trimite mesaj
Almada Invest Srl a fost fondata in 2008 in Constanta, judetul Constanta si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

www.4-friends.ro
Ceea ce isi propune firma ALMADA INVEST S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de alimentatie publica - catering companii, gradinite, scoli, catering evenimente persoane fizice, restaurant-autoservire, comenzi la domiciliu. Compania noastra are un personal de 40 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania.

www.4-friends.ro
Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania ALMADA INVEST S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

www.4-friends.ro
Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

www.4-friends.ro
Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania ALMADA INVEST S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

www.4-friends.ro
In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.
Produse si servicii:
servicii alimentatie publica: catering companii, gradinite, scoli, catering evenimente persoane fizice, restaurant-autoservire, comenzi la domiciliu
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Almada Invest Srl
Persoana de contact: Ragea Adrian
Adresa: Strada Grivitei, nr. 31
Localitate: Constanta
Judet: Constanta
Telefon: 0341418418
Telefon mobil: 0771507516
Website: http://www.4-friends.ro