Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

All Cars Parts Srl

0256/337490,

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 1998, All Cars Parts Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Lugoj, judetul Timis.

Compania All Cars Parts S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca piese si accesorii auto - subansamble motoare, elemente caroserie, suspensie, directie, frana, tobe esapament etc, la cel mai bun raport pret/calitate.

Firma noastra este partenera principalelor firme importatoare de piese auto din Romania. Societatea noastra are momentan 2 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.

Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

Principala preocupare a companiei All Cars Parts S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
Produse si servicii:
piese si accesorii auto noi si second-hand
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1998

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: All Cars Parts Srl
Persoana de contact: Randasu Leonard
Adresa: Str. Alexandru Astalas, Nr. 18 Bis
Localitate: Lugoj
Judet: Timis
Telefon: 0256/337490
Fax: 0256/358443