Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

All Carlin Srl

0724352434, 0724352434

Despre noi

Trimite mesaj
Sc All Carlin Srl este o companie ce a intrat pe piata de profil in februarie 2007 si a ramas o prezenta activa pe segmentul de servicii auto.

Dotarile tehnice moderne existente ne permit efectuarea eficienta si rapida a serviciilor de diagnosticare si programare cu testere profesionale, interventii cu dispozitive speciale la sistemele de propulsie, alimentare, transmisie, suspensie, directie si franare, service mobil.

Detinem dispozitive speciale pentru reparatia diferentialelor, instalatiilor electrice, standuri pentru motoare, cutii de viteza, prese, scule speciale Iveco, dispozitive de roluit filete pentru axe, transmisii ZF, sisteme de neutralizare a gazelor de evacuare, instalatie profesionala pentru AC destinata incarcarii cu freon a autobuzelor, autocarelor, capetelor tractor si a altor utilaje.
Produse si servicii:
diagnoza, programari edc, ecas eurotronic, astronic, ebs, rep.pompe injector iveco, volvo, scania, rectificat si roluit filet fuzete axe camioane, semiremorci, reparatii vanzare turbo cursor 10
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2007

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: All Carlin Srl
Persoana de contact: Grigore Sorin
Adresa: Pitesti, Craiova
Localitate: Sediu Stefanesti Arges
Judet: Arges
Telefon: 0724352434
Telefon mobil: 0724352434
Fax: 0348411833