Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

All4ventilation Srl

021. 5296.265, 0721775361

Despre noi

Trimite mesaj
Domeniul HVAC este vast, tehnic, dinamic si din ce in ce mai complex, cu aplicatii in toate sectoarele constructiilor:
- casnice (case, vile, anexe, garaje, ansambluri rezidentiale etc);
- comerciale (mall-uri, magazine, boutique-uri, statii de carburant etc);
- industriale (fabrici, depozite, hale de productie, ateliere artizanale etc);
- publice (centre de cultura, sportive si de divertisment, unitati de invatamant, clinici si spitale, hoteluri, pensiuni, restaurante etc).

Cu o experienta continua, de peste 2 decenii, in domeniul HVAC, specialistii echipei ALL4VENTILATION sunt apreciati pentru serviciile de consiliere tehnica acordate in proiectele si aplicatiile specifice.

Datorita dinamicii domeniului, cea mai corecta maniera de vanzare-cumparare a solutiilor HVAC, porneste la All4Ventilation cu diagnoza spatiului si necesitatilor. Pana la selectia sistemelor de ventilatie - incalzire - climatizare, orice amenajare presupune ca proiectarea initiala a spatiului sa fie corect calibrata cu destinatia finala si configurata pe termen lung de exploatare, astfel incat beneficiarilor sa li se ofere un mediu sanatos, confortabil pentru lucru si viata.

Explicarea detaliata a functiilor multiple ale echipamentelor ajuta la identificarea solutiei finale potrivite spatiului.

De cele mai multe ori, preferintele clientilor sunt raportate incorect la geometria si/sau functionalitatea cladirii. Procesul de consiliere, pe care il dedicam in mod personalizat fiecarui client, reprezinta succesul unei achizitii inteligente, eficiente, pe termen lung, in noile tendinte eco-friendly.

All4Ventilation cultiva relatii stabile, de referinta, in bransa de profil. Iar ca relatiile sa devina confortabile, creem si mentinem cu perserverenta: o atmosfera continua de siguranta si eficienta, nu doar la nivelul de calitate al produsului, ci si in comunicare, organizare procese de lucru si time-management.

Dezvoltam, astfel, un serviciu de consiliere puternic specializat, pentru a oferi clientilor: calitate, siguranta, incredere si satisfactie.

Magazin on-line: www.all4ventilation.ro
Produse si servicii:
perdele de aer, aer conditionat, ventilatoare casnice, industriale si comerciale, ventilatoare de tavan, recuperatoare de caldura, convectoare electrice, centrale de tratare aer, dezumidificatoare
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1996

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: All4ventilation Srl
Persoana de contact: Vapor Valentina
Adresa: Soseaua de Centura, Nr. 103
Localitate: Popesti-Leordeni
Judet: Ilfov
Telefon: 021. 5296.265
Telefon mobil: 0721775361
Website: http://www.all4ventilation.ro