Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Professional Supplier
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Gene false individuale medii ForeverLash
1776 lei
Brand
Gene false individuale
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Genele profesionale individuale  ForeverLash  sunt gene false individuale create pentru a obtine un aspect cat mai aproape de natural. Sunt atat de usoare si naturale incat uiti ca porti gene false. Creati-va singure un design al genelor cat mai original: cateva manunchiuri de gene in coltul extern al ochilor – ochi superbi si senzuali; maxim de manunchiuri de gene pe toata lungimea pleoapei – ochi fabulosi, privire intensa!

Genele individuale medii  ForeverLash sunt gene false cu design usor de manevrat si aplicat. Ele au un nod foarte delicat, sunt extrem de usoare, rezistente la apa si pot fi purtate pana la 6 saptamani daca sunt aplicate cu adezivul adecvat.

Genele false ForeverLash sunt gene profesionale de cea mai buna calitate , astfel incat sa  asigure o aplicare usoara a acestora si un look senzational. Calitatea deosebita a materialelor, fabricarea numai manuala a genelor false, precum si design-ul inovativ situeaza marca ForeverLash printre cele mai renumite in domeniul beauty.

Continut: Fiecare pachet contine 48 de manunchiuri de gene false individuale calitate premium pentru aplicare profesionala.

Dimensiuni aproximative: 12mm

Observatie: Aceste gene false nu vin insotite de adeziv. Adezivul pentru gene false se achizitioneaza separat.
Din Gura in Gura