Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Professional Supplier
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Gene false Chic girl ForeverLash
198 lei
Brand
Gene false fashion
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Acest model de gene false va asigura un look chic. Purtati genele false ForeverLash –Chic girl atunci cand vreti sa fiti chic, cand atitudinea afisata este speciala, intre clasic si non-conformist. Este atat de simplu sa fii chic! Accentueaza-ti privirea prin acest accesoriu atat de utilizat, doar aplicand in coltul extern al ochilor genele false ForeverLash – Chic girl.

Genele false ForeverLash – Chic girl sunt gene false profesionale create pentru a obtine un efect de senzatie. Sunt gene atat de usoare incat uiti ca porti gene false.

Genele false ForeverLash sunt gene profesionale de cea mai buna calitate , astfel incat sa asigure o aplicare usoara a acestora si un look senzational. Calitatea deosebita a materialelor, fabricarea numai manuala a genelor false, precum si design-ul inovativ situeaza genele false ForeverLash printre cele mai renumite in domeniul beauty.

Dimensiuni gene false: interior 6mm, exterior 11mm

Observatie: Genele false ForeverLash – Chic girl sunt re-utilizabile. Indepartati cu grija urmele de adeziv ramase pe genele false, stergeti genele false cu spirt medicinal (doar banda) pentru a le igieniza dupa care depozitati genele inapoi in cutie pentru a le pastra forma.

Aceste gene false nu vin insotite de adeziv. Adezivul pentru gene false se achizitioneaza separat.

Atentie: Nu imprumutati genele false folosite altor/de la alte persoane care le-au purtat! Riscul de a contacta boli de ochi/piele este ridicat!

Promo: La achizitionarea oricaror 2 seturi (modele) de gene false afisate pe site-ul all4beauty.ro primiti gratuit 1 tub adeziv pentru gene false (1g).Beneficiati astfel de o reducere de aproximativ 17%. Perioada promotiei 01- 25 iunie 2011 (in limita stocului disponibil).
Din Gura in Gura