Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Alinex Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Centrala termica Bosch lemn - pelet
12982 lei
Brand
Bosch32s+arzator ALINEX Pelet 32kw
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Prezentare centrala Bosch-Pelet

Centralele termice echipate cu    arzatoare    automate ALINEX Pelet sunt construite pentru utilizarea lemnului si a biomasei sub  forma de peleti din lemn sau din alte materiale vegetale.

Centralele se  pot  conecta atat la instalatiile clasice de incalzire (calorifere, incalzire prin pardoseala) cat prin  automatizarea complecta  a  acestora pot fi interconectate cu alte sisteme de producere a energiei termice (panouri solare,  pompe de caldura, centrale electrice, etc).

Avantajele folosirii  centralelor termice  echipate cu  arzatoare automate ALINEX Pelet:

- arzatoarele automate ALINEX Pelet sunt echipate cu  senzori  de protectie  si temperatura asigurand
siguranta in  functionare.
- nu  exista  riscuri in  cazul  intreruperii energiei  electrice -  arzatorul nu se mai alimenteaza cu peleti, focul oprinduse.
- o lunga  autonomie de functionare ce nu obliga utilizatorul sa incarce continu focarul (in  functie  de  marimea buncarului alimentarea  se  face  o data la 2-3 zile, la saptamana, la luna.
-datorita arderii complete a peletilor in prin ardere nu    se produce fum si nici depuneri de gudron pe cosul de evacuare si pe peretii centralelor termice, pastrind ridicat randamentul  acestora.
- arzatorul automat ALINEX Pelet se poate adapta si monta  pe  alte  tipuri  de  centrale (lemn, motorina, ulei).
- au  cel  mai  bun  pret  de pe  piata,
- centralele termice    echipate cu    arzatoare ALINEX Pelet pot  fi  automatizate si cu termostat de camera. Termostatul ambiental (cu  fir  sau  unde  radio) este cel care comanda pornirea centralei termice la inregistrarea in incaperea in care a fost montat a unei temperaturi sub cea setata. Astfel se realizeaza automat alimentarea camerei de ardere, aprinderea peletilor si functionarea centralei pana la obtinerea temperaturii setate, moment in care, termostatul ambiental opreste centrala. In  functie  de tipul  termostatului  acesta  porneste    centrala numai atat cat este necesar permitand programarea temperaturii in regim de zi/noapte, cat si pe saptamina sau  alta  perioada  setata, relizind  economi  substantiale la  combustibil, o utilizare eficienta, fara risipa, a energiei termice obtinute.
- arzatoarele automate ALINEX Pelet se gasesc in 3    game    de puteri - pana la 25kw,35kw si pana la45kw.
- centralele termice echipate cu  arzatoare  automat ALINEX Pelet se  pot  conecta   atat la instalatiile clasice de incalzire (calorifere,incalzire prin pardoseala ) cat prin  automatizarea complecta  a  acestora pot fi interconectate cu alte sisteme de producere a energiei termice (panouri solare,  pompe de caldura, centrale electrice, etc).
- randamentul  centralelor ce folosesc peletii este    cu15- 20% mai mare.
- centralele echipate cu  arzatoare ALINEX Pelet se  pot monta ininteriorul spatiului  de  locuit, renuntand la constructia unei alte  anexe destinata centralei termice, anulind pierderile de energie din  aceasta.
- Centraleletermice echipate cu arzatoare ALINEX Pelet se pot folosi  si pentru incalzirea si producerea apei calde la nivelul spitalelor, gradinitelor, hotelurilor, pensiunilor, cladirilor  administrative, dotate cu  instalatii  cu puteri instalate cuprinse intre 30 si 250 KW.
- functionare ecologica (avind ardere completa- fara fum).

Important !

La  cerere  se  poate  echipa  cazanul dumneavoastra sa  functioneze  si pe  pellet, cu un arzator automat ALINEX Pelet

Cazanele ce pot  fi  echipate  pot  fi pe lemn, carbune, gaz, motorina, etc.
Din Gura in Gura