Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Alfa Green Instal

0766602727, 0745967605

Despre noi

Trimite mesaj
SC Alfa Green Instal SRL-D are ca principal obiect de activitate prestarea lucrarilor de instalatii termice, instalatii sanitare si service centrale termice si conditionare si actioneaza drept contractor general industrial propriu de tip M&E (lucrari, materiale si echipamente) pentru persoanele juridice (proprietari de cladiri industriale, depozite, spatii comerciale, restaurante, hoteluri, etc.) si persoane fizice.

Activitatile principale de instalatii termice, sanitare si de conditionare vor si dublate de cele conexe ca service si reparare, verificare tehnica periodica si autorizarea functionarii pentru centrale termice.

De asemenea SC Alfa Green Instal SRL-D realizeaza toate fazele de proiect, începand de la proiectare, execuţie, service şi mentenanţă.

Echipa noastra de specialisti ofera servicii complete de proiectare, montare, intretinere, asistenta tehnica, service in garantie si post garantie pentru echipamente si instalatii.

Personalul angajat în cadrul firmei prezinta o pregatire profesionala superioara si este selectionat astfel încat sa faca fata cerintelor tehnologice avansate.

Pentru fiecare domeniu major de activitate din cadrul ciclului de productie, firma are in structura sa personal calificat, cu experienta vasta, care ii asigura o derulare a activitatilor fara probleme de adaptabilitate la conditiile firmei.
Produse si servicii:
lucrari de instalatii termice, instalatii sanitare si service centrale termice si conditionare
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
ISCIR
Anul infiintarii:
2011

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Alfa Green Instal
Persoana de contact: Diac Paul
Adresa: Str. Manta Rosie, Nr. 3
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0766602727
Telefon mobil: 0745967605
Fax: 0332814205
Website: http://www.agi.com.ro