Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Sc Partener Srl

Garantie si profesionalism!
0234 588 860, 0744 704 539

Despre noi

Trimite mesaj
www.partner.ro - Firma PARTENER a luat fiint√£ √ģn 1996 si are ca principal√£ activitate comercializarea de aparate de sudur√£, scule electrice, pompe, hidrofoare, generatoare de curent si sudur√£, compresoare de aer, utilaje pentru constructii si sp√£l√£toare cu ap√£ sub presiune.

Reteaua noastr√£ de magazine ofer√£ din stoc cele mai variate modele din gamele de produse mai sus mentionate, destinate aplicatiilor uzuale din sfera constructiilor, activit√£tilor economice industriale, agricole, de transport sau de prest√£ri servicii.

Fiecare magazin are propriul centru de service si stoc permanent de piese de schimb, accesorii si consumabile si poate asigura prin personalul propriu calificat servicii de consultant√£ la achizitie, √ģn exploatare, punerea √ģn functiune, reparatii si √ģntretinere.

Al√£turi de Bac√£u, Cluj-Napoca, Constanta, Sibiu, Bucuresti, Iasi si Reghin ne puteti g√£si si prin partenerii nostri √ģn franciz√£ care afiseaz√£ sigla PARTENER √ģn orasele: Focsani, Targoviste, Miercurea Ciuc, Oradea, Suceava, Botosani, Piatra Neamt, Galati, Br√£ila si T√Ęrgu-Mures.

PARTENERI suntem si cu peste o suta de firme specializate √ģn rev√Ęnzare carora le furnizam nu numai marfurile pe care acestia sunt interesati sa le comercializeze dar si suport tehnic, de promovare si de ofertare, sprijin √ģn organizarea propriei activitati de asistenta post vanzare si asigurarea transportului.

Aceasta retea de dealeri se alatura marilor retele de supermarketuri carora le furnizam aparate de sudura, scule electrice, pompe, hidrofoare, generatoare de curent si sudura, compresoare de aer, utilaje pentru constructii si spalatoare cu apa sub presiune.
Produse si servicii:
aparate de sudura, scule electrice, pompe, hidrofoare, generatoare de curent si sudura, compresoare de aer, utilaje de constructii
Tipul companiei:
Import - Export
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
51-100
Certificate:
www.partner.ro
Anul infiintarii:
1996

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Partener Srl
Persoana de contact: Marin Alex
Adresa: Calea Moinesti, nr: 34
Localitate: Bacau
Judet: Bacau
Telefon: 0234 588 860
Telefon mobil: 0744 704 539
Fax: 0234 510 081