Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Garduri si porti din fier forjat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Brand
Lux 8
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Poarta ornamentala de complexitate mare.In miloc se pot atasa si o sigla.

Gama ,,Lux,, porti fier forjat

Model Lux
FIER FORJAT MANUAL

In conformitate cu Legea nr. 129/1992 privind protectia desenelor si modelelor, modelele „PORTI” ce include,, Gama Lux,, publicate in Buletinul Oficial de Proprietate Industriala – sectiunea Desene şi modele, nr. 27/14.10.2009, la paginile 124 -125, inregistrate cu CERTIFICATUL DE INREGISTRARE A DESENULUI/MODELULUI nr. 0256474 din 20.12.2009, sunt inregistrate în proprietatea S.C. Alexdor impex srl din Falticeni hud. Suceava.

"Conform art. 51 din Legea nr. 129/1992, reproducerea, fara drept, a desenului sau modelului industrial in scopul fabricarii de produse cu aspect identic, fabricarea, oferirea spre vanzare, vanzarea, importul, folosirea sau stocarea unor astfel de produse in vederea punerii in circulatie ori folosirii, fara acordul titularului certificatului de inregistrare a desenului sau modelului industrial, in perioada de valabilitate a acestuia, constituie infractiunea de contrafacere a desenului sau modelului industrial si se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amenda de la 15 milioane lei la 30 milioane lei.
Pentru prejudiciile cauzate titularul are dreptul la despagubiri, potrivit dreptului comun, si poate solicita instantei judecatoresti competente sa dispuna masura confiscarii sau, dupa caz, a distrugerii produselor contrafacute; aceste dispozitii se aplica si materialelor si echipamentelor care au servit nemijlocit la savarsirea infractiunii de contrafacere."

Ca urmare, reproducerea sub orice forma si/sau dimensiuni a modelelor este interzisa. Realizarea sub orice forma si/sau dimensiuni a modelului se poate face numai in conditiile stabilite de proprietarul marcii, si anume S.C. Alexdor Impex Srl.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura