Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Alege Bio

Alege Bio Pentru Sanatatea Ta
0723.169.862,

Despre noi

Trimite mesaj
Alege Bio este un concept care s-a nascut din pasiunea si interesul nostru pentru o alimentatie sanatoasa si beneficiile sale asupra vietii !

In ultimii ani alimentele conventionale au devenit din ce in ce mai procesate, fructele si legumele sunt tratate cu foarte multe substante chimice, mai nou sunt modificate genetic, carnea este plina de antibiotice/ hormoni plus diversi agenti chimici, de mezeluri nici nu mai amintim! Toate aceste lucruri au ca efect, cum orice cauza are efect, lipsa calitatilor nutritive din alimente! De aici apar diverse dereglari hormonale(in special la tineri), obezitate plus o serie de alte boli; practic imunitatea noastra este grav afectata. Prin urmare avem nevoie de tot mai multe medicamente de sinteza prin care sa tratam diverse boli si carente ale organismului.

De ce sa nu incepem sa tratam cauza?

Cum ?

Printr-o alimentatie sanatoasa, fara substante chimice! Daca vreti printr-o intoarcere spre NATURA !

Noi ne propunem sa asiguram o gama larga de produse bio, atat ambalate cat si proaspete, servicii prompte cat si o informare corecta si obiectiva despre acest concept al alimentatiei bio !
Produse si servicii:
produse alimentare, cosmetice, suplimente nutritive, produse pentru aromoterapie si masaj, produse pentru diabetici si fara gluten, produse de curatenie si igiena, produse pentru slabit
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2010

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Alege Bio
Persoana de contact: Ivascu Mirela
Adresa: Sos. Virtutii, Nr. 9, Bl. R4, Parter, Sector 6
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0723.169.862
Website: http://www.alegebio.ro