Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

A & L Corse

0764-445.922,

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 2004, A & L Corse isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate.

Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca suveniruri,cadouri. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. A & L CORSE se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra.

Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
Produse si servicii:
suveniruri, cadouri personalizate
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2004

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: A & L Corse
Persoana de contact: Cioanca Lia
Adresa: Str. Amforei, Nr.12, Et. P, Ap. 1
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Telefon: 0764-445.922