Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Alchris Industry

Calitate europeana
0751903491, 0722 416701

Despre noi

Trimite mesaj
Alchris Industry este in prezent o firma in dezvoltare, avand ca tinta diversificarea gamei de produse si servicii oferite atat persoanelor juridice, cat si fizice.

Infiintata in anul 2004, jud.Prahova,firma si-a dezvoltat si extins activitatea avand in prezent contracte de service, intretinere si logistica in toata Romania.

Datorita profesionalismului de care dam dovada, oferim solutii si executam cu promptitudine reparatii: frigidere, congelatoare, lazi si combine frigorifice, vitrine frigorifice, aer conditionat si masini de spalat automate.

Dotarea cu echipamente si autoutilitare a fost permanent imbunatatita, firma Alchris Industry reusind sa furnizeze servicii de buna calitate, facand fata oricarei probleme.

Societatea ALCHRIS INDUSTRY ofera producatorilor si distribuitorilor de produse electrocasnice posibilitatea incheierii unor contracte reciproc avantajoase pentru perioada de garantie.
Produse si servicii:
service, intretinere preventiva si logistica pentru utilaje frigorifice, incarcari cu freon instalatii auto si masini de spalat
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2004

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Alchris Industry
Persoana de contact: Tudor Adrian
Adresa: Str. Linia-Mare, Nr. 771
Localitate: Bucov
Judet: Prahova
Telefon: 0751903491
Telefon mobil: 0722 416701
Fax: 0244 274123
Website: http://www.alchris.ro