Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Akka Srl

Produse pentru o viata!
0236/463021, 0743964918

Despre noi

Trimite mesaj
Sc. Akka Srl. Galati, societate cu capital total privat, a fost infiintata in 1994.

Incepand cu anul 1999 a executat mobilier din lemn masiv pentru export in special in Austria, Germania si Elvetia.

Din 2005 si-a largit domeniul de activitate, incepand sa produca si usi (normale, articulate, glisante, armonica, batante) si ferestre din lemn masiv stratificat.

SC Akka SRL va ofera produse de inalta calitate folosind ca materie prima lemnul masiv triplustratificat (stejar, fag, ulm, molid, paltin), pregatit corespunzator in camere proprii de uscare a lemnului (detine 2 uscatoare de lemn de cate 20 mc fiecare).

Garantia obtinerii produselor de o calitate deosebita este asigurata de dotarea fabricii cu utilaje profesionale germane, elvetiene si austriece, de folosirea de materii prime si materiale de cea mai buna calitate de pe piata europeana si de tehnologia de fabricare a usilor si ferestrelor adusa din Italia si Germania.

Personalul societatii (intre 40-50 oameni) in mare majoritate, are peste 15 ani vechime in domeniul mobilei din lemn masiv.

Cu toate acestea, firma considera ca un muncitor tamplar este capabil sa execute produsele noastre abia dupa minim 6 luni de scolarizare in cadrul societatii.

Societatea noastra se adreseaza oamenilor, indiferent de venituri, dar mari iubitori de lemn si in acelasi timp doritorilor de calitate deosebita.

Deviza fiemei este: produsele noastre sunt chiar asa cum va spunem noi ca sunt.
Produse si servicii:
ferestre lemn stratificat cu geam termopan, usi interior si exterior din lemn stratificat si lemn masiv, obloane, parchet, mobilier casnic, baie, gradina din lemn masiv
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1994

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Akka Srl
Persoana de contact: Radu Octavita
Adresa: Str. Tecuci, Nr. 168A
Localitate: Galati
Judet: Galati
Telefon: 0236/463021
Telefon mobil: 0743964918
Fax: 0236463021