Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Advanced Business Development

Doctorul Firmelor
-,

Despre noi

Trimite mesaj
Suntem o echipa de practicieni care actioneaza impreuna pentru a va deschide perspective in directii cheie, in concordanta cu situatia specifica a firmei, cu intentia de a transforma afacerea dumneavostra (de dimensiune mare sau mica) intr-una de succes pe piata sa specifica.

    Prin implicarea noastra, conducem fiecare firma spre o crestere controlata, sustinuta si profitabila ca sa functioneze precum un mecanism integrat ce va indeplini scopul pentru care a fost creat.

    Advanced Business Development intelege ca fiecare proprietar de firma isi gandeste operatiunile in propriul mod si respectam acest fapt. Este motivul pentru care actionam cu flexibilitate majora si ne adaptam usor la cerintele clientilor pentru a ajuta detinatorii de firme sa obtina finantarea necesara extinderii operatiunilor.

    Punctul nostru forte este cresterea. Reinventam business-ul pentru a se derula cat mai eficient, eficace si profitabil posibil, fie ca necesita o schimbare radicala de directie – care implica reorganizare si tratament de redresare – sau fie ca urmareste imbunatatiri si dezvoltare ulterioara.

    Misiunea noastra este sa transformam viziunea despre ceea ce doriti sa fie firma dumneavoastra in valoarea reala care va indeplineste obiectivele personale.

    Rezultatul va maximiza calitatea vietii dumneavoastra, in special daca va dedicati muncii mai multe ore decat v-ati dori.
Produse si servicii:
organizare si redresare afacere, finantare afacere, dezvoltare afacere, transfer afacere
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Europa Centrala/Est
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2009

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Advanced Business Development
Persoana de contact: Goanta Aida
Adresa: Splaiul T. Vladimirescu, Nr. 19/A
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Telefon: -