Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Agrosez Com Srl

Totul pentru agricultura
0268549005, 0725927894

Masina de Recoltat Porumb Siloz Big Drum

Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0268549005
 

Detalii produs

Masina de recoltat porumb siloz Big Drum-poate recolta plante indiferent de distanta dintre randuri. Cadrul utilajului se poate rabata astfel incat masina poate ajunge in spatele tractorului in pozitia de transport.

Tot in aceasta pozitie poate fi folosit pentru deschiderea unei cai in lan fara distrugerea plantelor mergand in marsarier.Utilajul este dotat cu un alimentator care conduce plantele spre tamburul de taiere.

Sistemul de taiere asigura retezarea tulpinilor in unghi drept rezultand un siloz de cea mai buna calitate cu un consum minim de energie. Tamburul este echipat cu 10 cutite din otel special ce lucreaza la 1400 rpm.

Alimentatorul este prevazut cu un surub de forfecare . Acesta protejeaza sistemul de alimentare impotriva socurilor. Rotile de sprijin sunt reglabile pe inaltime asigurand o inaltime de lucru optima.Tubulatura de evacuare a materialului tocat este controlata hidraulic de pe tractor. Toboganul are o lungime si inaltime suficienta pentru a incarca uniform remorca . Optional poate fi prevazuta cu extensie .

Ascutirea cutitelor se poate face usor cu ajutorul dispozitivului special din dotare. Pentru usurarea transportului inaltimea masinii poate fi redusa prin rabatarea partii superioare a tubulaturii.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Agrosez Com Srl
Persoana de contact: Mizrak Dervis
Adresa: Str. Bazaltului, Nr. 9-11
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0268549005
Telefon mobil: 0725927894
Fax: 0268549006
Website: http://www.agrosez.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi