Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Proiecte de achizitionare teren agricol
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Metoda convenabila de achizitionare a terenului arabil, recomandata in special investitorilor imobiliari.

Prin aceasta metoda agentia noastra imobiliara isi asuma angajamentul de a presta servicii de achizitionare si comasare a unei suprafate medii sau mari de teren agricol, in numele (firmei)

Dumneavoastra, pe perioade de timp mai mult sau mai putin lungi, in functie de zona si numarul de hectare solicitate.

Oferim prompt servicii imobiliare integrate in vederea dezvoltarii proiectului de achizitionare a terenului arabil: consiliere, prognoza, achizitionarea efectiva a terenului si consultanta/management post-achizitie.

Dispunem de o oferta diversificata de zone potentiale de lucru, ce poate fi consultata oricand cu ajutorul agentilor nostrii imobiliari.

Beneficiem de o experienta de peste 2 ani in colaborarea cu investitorii straini pe acest domeniu, agentia noastra dezvoltandu-si un sistem performant si bine organizat de satisfacere a acestui tip de proiecte.

In prezent, activitatea noastra se concentreaza in judetele Braila, Galati, Buzau, Tulcea, Ialomita, Calarasi si Constanta. La solicitare, in cazul altor zone, va putem directiona catre partenerii nostrii.

Mai multe detalii despre oportunitatea unei colaborari cu noi, precum si o prezentare detaliata a serviciilor noastre gasiti pe site-ul nostru, www.agriland.ro

De asemenea, agentul nostru imobiliar va sta la dispozitie cu datele de contact disponibile la rubrica de contact.

Agriland Romania - Seriozitate, Flexibilitate, Promptitudine.
Din Gura in Gura