Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Capisoane chei semiluna

0 stars: 0.00 din 0 pareri

48 lei Lei
Brand
KL029/109
Out Of stock
Descriere
Capisoane chei semiluna

Set 50 bucati multi culori identificator cheii semiluna

Set 50 bucati multi culori identificator numiti si „guler” capisoane, capacel, pentru cheii standarde si 2 bucati fisa de carucior gratuite.

Sa terminat cu incercarile nereusite de a deschide usa, veti sti usor ce cheie trebuie utilizata la fiecare usa in parte in caminul Dvs sau la birourile de la firma depozit, garaje, apartamente etc
Nu aveti de facut nimic complicat, doar trebuie sa trageti pe capul rotund al cheii plane un capac de identificator care cu ajutorul formatului de canal se va aseza pe dunga capului cheii rotunda ca o gulere de forma de semiluna.
Cu ajutorul culorii gulerului cu forma de semiluna de cheie se va personaliza cheia sau cheile. Doar atat trebuie sa retineti: carei usi ce culoare de capison identificator ii apartine.
O modalitate de sortare a cheilor dupa culori. Cheile pot fi personalizate cu cele 10 diferite guleri cu forma de semiluna de culoare care se gaseste intr-o cutie transparenta compartimentata. In cutie se gaseste si brelocuri de fisa de carucior care se utilizeaza la carucioarele din supermarket-uri .
Detalii despre setul de 50 bucati multi culori guleri cu forma de semiluna identificator pentru cheii standarde si la fisa de carucior gratuite.
Descriere
Produsul este asezat intr-o cutie transparenta compartimentata.
Materialul cutiei : plastic transparent Bucati : 1 buc. Marimea: 200x120x30 mm
Capisoane model guler identificator pentru chei standard
Material capisoane: plastic rezistent flexibil colorat diverse culori dupa cum urmeaza: Alb 5 buc, Galben de lamaie, 5buc, Portocaliu 5buc , Ciclamen 5buc , Rosu 5buc , Verde neon 5buc , Mov 5buc , Albastru deschis, 5buc Albastru inchis 5buc, Negru 5buc .

Dimensiuni totale: 2,50 x 4,30 mm
Bucati: 50 buc
Brelocuri de fisa pentru carucior prevazut cu inel metalic
Material breloc: plastic rezistent colorat
Bucati: 2 buc
Dimensiunea: marimea    unei    monede de 50 bani
Nu este recomandat pentru cheile de la masina si nici celor nestandardizat.

Transportul nu este inclus in pret.
La o comanda de: 2 set se va acorda o reducere de 5 %
Daca doriti sa cumparati produsul la preturi en-gross, este necesar sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru a stabili termenii cooperarii en-gross ( cantitatea minima, perioada de comanda, valoarea reducerii en-gross, etc.).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura