Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Afs Insurance Club

0767800009,

Despre noi

Trimite mesaj
AFS Insurance Club este o societate independenta , specializata in activitati de intermediere de asigurari si fonduri de pensii.

La AFS Insurance Club lucreaza o echipa de profesionisti cu experienta in domeniul asigurarilor si cel al brokerajului in asigurari, cu scopul de a va oferi servicii de un inalt standard profesional, precum si promtitudine in rezolvarea solicitarilor dumneavostra.

Raspunzand exigentelor clientilor sai, AFS Insurance Club garanteaza cea mai potrivita plasare si valorificare a economiilor dumneavoastra. Avand la baza identificarea nevoilor clientilor si cunoasterea ofertei institutiilor financiare, se asigura selectia in timp real a celor mai potrivite produse pentru clienti.

In acelasi timp, cu ajutorul experientei echipei de conducere in domeniul managementului de varf a fost pus in practica un sistem de cariera atractiv, bazat pe valori cum ar fi implinirea profesionala, cea care sta la baza multumirii in viata personala, dezvoltarea propriei personalitati prin profesie

Motivare prin responsabilitate! AFS Insurance Club tine cont de aceasta necesitate a consultantilor si a managerilor in planul de pregatire si il aplica cu succes. Pentru a reusi concretizarea acestui obiectiv, planul de pregatire este actualizat permanent in functie de cerintele pietei cu sprijinul si participarea directa a celor mai buni profesionisti din bransa.
Produse si servicii:
asigurari de viata; asigurari generale, pensii facultative, pensii private obligatorii, asigurrai de sanatate, asigurari de grup
Tipul companiei:
Financiar - Bancar
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2010

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Afs Insurance Club
Persoana de contact: Stan Bianca
Adresa: Bd. Unirii, Nr. 64
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0767800009