Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
If Iordache Petrica
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Purificator aer pentru baruri - restaurante
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
3.1.Purificatoarele electrostatice de aer (seriile Astro şi Gemma)

Ambientul clipelor noastre de relaxare şi mediile în care muncim şi trăim sunt de cele mai multe ori irespirabile. Fumul de ţigară, praful, exhalaţiile chimice, compuşii radioactivi, bacteriile şi viruşii sunt elemente care se regăsesc în aerul pe care-l respirăm, acceptând în mod conştient sau inconştient efectul lor negativ asupra confortului nostru şi nu în ultimul rând acţiunea lor devastatoare asupra sănătăţii.

Puternice şi eficiente mulţumită unui sistem ultramodern, purificatoarele noastre satisfac cele mai exigente cerinţe de filtrare şi reprezintă soluţia cea mai eficientă în comparaţie cu celelalte metode şi sisteme de tratare a aerului.

Aceste echipamente au un aspect discret şi elegant, încadrându-se perfect în ansamblul mobilierului deja existent, sunt dotate cu telecomandă şi trei trepte de viteză de lucru.
Sunt ideale pentru cafenele, cluburi, baruri, restaurante, pizzerii, fast-food-uri, discoteci, hoteluri, săli de conferinţă, birouri etc.

Funcţionarea echipamentelor

Echipamentele realizează filtrarea prin recircularea aerului din încăpere, nefiind necesară o aducţiune de aer din exterior.

Acest lucru este foarte important pe timpul iernii, când un exhaustor sau un ventilator, pe lângă faptul că nu dă randament, evacuează şi căldura din interior, ceea ce înseamnă un consum suplimentar de agent termic. Analog vara, când este în funcţiune aparatul de aer condiţionat complementar purificatorului.

Nu sunt de neglijat nici alte avantaje ale purificatorului faţă de un exhaustor (tubulatură): -montajul constă într-o simplă aplicare, fără transformări constructive; -consumul energetic este neglijabil; -nu creează curenţi de aer şi nici diferenţe de presiune; -nu favorizează apariţia fenomenului de condens şi implicit a igrasiei; -zgomotul produs este insesizabil; -aduce un plus major de curăţenie în interiorul locaţiei şi evită poluarea mediului exterior etc.
Proiectul purificatorului se bazează pe o soluţie tehnică relativ simplă: FILTRUL ELECTROSTATIC.

Acest filtru din interiorul aparatului este capabil să genereze (prin aplicarea unei tensiuni mari la intensitate foarte mică) un câmp electrostatic suficient de puternic pentru ca impurităţile din aer să fie reţinute.
Din Gura in Gura