Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Alliance Finance Broker

Credite La Indemana Ta
0723156990,

Despre noi

Trimite mesaj
Alliance Finance Broker - www.afb.ro este o societate in plin proces de dezvoltare si are la baza o experienta de peste sapte ani in acest domeniu.
Serviciile oferite de consultantii ALLIANCE Finance Broker sunt gratuite si acopera o gama larga de produse, incepand cu depozite, conturi curente, carduri de credit sau salarii, credite de nevoi personale si terminand cu imprumuturile ipotecare si leasing.

In derularea activitatii incercam sa raspundem nevoilor clientilor nostri cu maxim profesionalism, rapiditate si corectitudine. Pentru atingerea acestui scop, ne bazam pe o echipa de profesionisti, exclusiv persoane cu studii superioare sau studenti in domeniile care au legatura cu activitatea noastra: economisti, juristi, experti in comunicare si vanzari.

Experienta ne-a invatat ca in acest domeniu conteza enorm profesionalismul, seriozitatea si atitudinea pro-client. Aceste caracteristici ce vor sta fara indoiala la baza dezvoltarii ALLIANCE Finance Broker! ajului bancar.
Produse si servicii:
conturi curente, carduri de credit sau salarii, depozite, credite de nevoi personale si terminand cu imprumuturile ipotecare si leasing
Tipul companiei:
Financiar - Bancar
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2009

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Alliance Finance Broker
Persoana de contact: Andrei Liviu
Adresa: Str. Sg. Maj Marin Bonea, Nr. 3, Bl. 7, Sc. 3, Ap. 54, Sect 3
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0723156990