Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Aerclima

Rapid Si Eficient
0721 246477, 0721 246477

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 2007, sc AER CLIMA srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in judetul Braila.

Cu un efectiv de 10 angajati, Sc AER CLIMA Srl efectueaza montaj si service instalatii de aer conditionat, centrale termice, ventilatii.

Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra.

Principala preocupare a companiei sc AER CLIMA srl este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
Produse si servicii:
montaj si service aer conditionat, montaj centrale termice, distributie aer conditionat, importator aer conditionat, import electrocasnice
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
ICPIAF CLUJ
Anul infiintarii:
2007

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Aerclima
Persoana de contact: Catalin Buzea
Adresa: P. L. Str. Stefan cel Mare
Localitate: Braila
Judet: Braila
Telefon: 0721 246477
Telefon mobil: 0721 246477
Fax: 0239 629394