Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Advice Media

0232/410.149, 0751.409.435

Despre noi

Trimite mesaj
ADVICE MEDIA este o companie specializata in tipar digital (tiraje mici si medii), ce executa pe echipamente profesionale o gama larga de tiparituri publicitare:
carti de vizita, pliante, brosuri, mape prezentare, cataloage, foi cu antet, plicuri personalizate, ecusoane, invitatii, carti, reviste, lucrari atipice, printuri A4-A3+.

Pentru toate comenzile din Iasi asiguram livrarea acestora la sediul beneficiarului.

Pentru comenzile din afara orasului Iasi livrarea se face prin curierat rapid sau posta, taxele fiind suportate de firma in cazul in care valoarea este mai mare de 500RON.

Advice Media isi doreste sa fie cunoscuta in special prin calitatea produselor sale, termenele scurte de executie si prin modul flexibil in care colaboreaza cu clientii.

Spre deosebire de o tipografie offset, o tipografie digitala este recomandata pentru volumele mici si mijlocii de tiparituri, pentru timpul scurt de procesare a comenzii si pentru calitatea tipariturilor datorita culorilor vii utilizate.
Produse si servicii:
carti de vizita, pliante, brosuri, mape prezentare, cataloage, foi cu antet, plicuri personalizate, ecusoane, invitatii, carti, reviste, lucrari atipice, printuri A4-A3+
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Advice Media
Persoana de contact: Diaconu Gabriel
Adresa: str. Silvestru nr. 37
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0232/410.149
Telefon mobil: 0751.409.435