Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Conexiuni Srl

Creezi ceea ce crezi
0368445041, 0744878253 / 0722724555

Despre noi

Trimite mesaj
Conexiuni Srl a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Brasov.

Compania CONEXIUNI S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate ca publicitate full-service, materiale publicitare, reclama, concept si design. Firma noastra are un personal de 5 angajati.

Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Europa de Vest astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate.

In compania CONEXIUNI S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Principala preocupare a companiei CONEXIUNI S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
Produse si servicii:
agentie de publicitate full-service, materiale publicitare, reclama, concept si design
Tipul companiei:
Altul
Piata de desfacere:
Europa de Vest
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1994

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Conexiuni Srl
Persoana de contact: Csiki Alina
Adresa: Str. Privighetorii 2
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0368445041
Telefon mobil: 0744878253 / 0722724555