Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Advanced Technologies Srl

Calitate si experienta
(021) 252 2740, 0747313131

Despre noi

Trimite mesaj
Advanced Technologies a fost înfiintata în 1996 cu scopul de a introduce pe piata româneasca în formare o mare varietate de produse si servicii de prima calitate care sa acopere activitatea de tehnologie a informatiei.

Compania Advanced Technologies SRL unic importator al produselor BRAGA in Romania, comercializeaza si inchiriaza panouri publicitare de tip LED Screen TV din anul 2006. Advanced Technologies are in prezent 45 de angajati, impartiti in departamente: suport tehnic, vanzari si top management, in mai multe domenii de activitate cum ar fi telecomunicatie, publicitate, transport si import - export.

Compania este suficient de mare pentru a putea indeplini orice comanda, dar totusi suficient de mica pentru a putea oferi clientilor o stransa colaborare. In orice moment va stam la dispozitie si suntem la doar un apel telefonic distanta, fie pentru suport tehnic fie pentru a lua legatura cu departamentul vanzari. In cei 12 ani de la infiintare, echipa Advanced Technologies a capatat experienta necesara pentru a va putea oferi produse si servicii de o calitate superioara din toate punctele de vedere.

Experienta si flexibilitatea companiei Advanced Technologies ii permit sa importe panouri LED Screen TV in functie de cerintele si necesitatile clientilor sai. Greutatea si dimensiunile panourilor se pot adapta la nevoile fiecarui client. Fiecare panou al nostru este un produs unic, special proiectat in functie de locatia, scopul si intrebuintarea lui.
Produse si servicii:
telefoane mobile si accesorii; led screen tv (panouri publicitare gigantice)
Tipul companiei:
Import - Export
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1996

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Advanced Technologies Srl
Persoana de contact: Razvan Vasile
Adresa: Bd.Mihai Bravu, nr.62A, etj.3 Spectrum Business Center
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: (021) 252 2740
Telefon mobil: 0747313131
Fax: (021) 252 6095
Website: http://www.advanced.ro