Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Adma Ink Sa
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cerneluri Offset Ziar
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
S.C. ADMA INK S.A produce cerneluri de tipar folosind pigmenti organici si alte materii prime fabricati de firme consacrate in domeniu. Gama de nuante oferite este in conformitate cu cartela PANTONE, avand la baza cerneluri fabricate in 12 culori monopigment, la care se adauga alb si negru.

Va prezentam in continuare seriile de cerneluri produse de noi:

Seria Offset 2200 este seria de cerneluri offset cu luciu inalt, cu uscare medie spre rapida pentru imprimarea hartiilor si cartoanelor cretate si semicretate cu suprafata lucioasa sau mata. Sunt utilizate la realizarea unor lucrari de inalta tinuta estetica: reproduceri de arta, ilustrate, carti, albume,reclame, etichete. Imprimarea se face pe masini offset cu hartia in coli, cu viteze intre 3000-8000 coli/h, cu 1-4 grupuri de culoare, permitand imprimarea umed/umed fara riscul copierii in stiva sau al smulgerii.

Seria Offset lucios-2250 sunt cerneluri offset cu luciu inalt, cu uscare foarte rapida pentru imprimarea hartiilor si cartoanelor cretate si semicretate cu suprafata lucioasa sau mata. Imprimarea se face pe masini offset cu hartia in coli, cu viteze intre 3000-8000 coli/h, cu 1-4 grupuri de culoare, permitand imprimarea umed/umed fara riscul copierii in stiva sau al smulgerii.

Seria Offset uz general 2210 este seria de cerneluri utilizata la tipar inalt sau offset pentru imprimarea hartiei absorbante pe masini in coli cu una sau mai culori si viteze de 2000-5000 coli/h. Se folosesc la tiparirea de carti, formularistica, brosuri, etc. Aceste cerneluri au un aspect lucios moderat si un grad mediu de uscare.

Seria Offset rotativa 1100 sunt cerneluri destinate imprimarii hartiei de ziar si a altor tipuri de hartii absorbante pe masini offset rotative cu hartia in bobina, la viteze cuprinse intre 10.000 30.000 coli/h cu viteze intre 5.000 10.000 coli/h.
Din Gura in Gura