Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Anv Trader

Te scapam de mucegai !
0744390494, 0744390494

Clorura ferica 40%

Clorura ferica 40%
Out of stock
Telefon:
0744390494
Pret:
1 lei
 

Detalii produs

4. Clorura ferica min 40% este un coagulant lichid cu substanta activa bazata pe fier trivalent avand o concentratie in jurul valorii de 12 % Fe3+.
- Substanta de culoare brun roscat, produs foarte coroziv, folosit in special pentru eliminarea fosforului si coagularea apelor industriale.
         Substantele chimice din apele uzate printre care se numara si nutrientii (azotul si fosforul), pot fi retinute numai prin realizarea unei trepte de epurare avansata, treapta care, evident, introduce costuri de investitie si de exploatare suplimentare. Aceste substante, evacuate in emisari produc mari neajunsuri mediului inconjurator si sanatatii oamenilor. Se impune  ca si in statiile de epurare, sa se prevada treapta de epurare avansata.

Avantajele utilizarii produsului clorura ferica:
- eficienta buna in procesul de defosforizare;
- eficienta in reducerea  CCO – Mn, CCO - Cr, suspensii solide, substante extractibile.

O doza optima de coagulant regleaza gradul de incarcare a treptei biologice,reduce timpul de retentie hidraulica – marirea capacitatii instalatiei.
Reducerea incarcarii apei la iesirea din treapta mecanica prin imbunatatirea, in aceasta treapta, a indicatorilor: fosfor total, substante organice (CCO), suspensii solide (SS), amoniu (NH4+) etc.
Scaderea cantitatii de aer necesara aerarii in treapta biologica, ceea ce determina scaderea consumului energetic in treapta biologica.
Obtinerea efluentului cu indicatori calitativi superiori prin realizarea unor randamente superioare de reducere a poluantilor.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Anv Trader
Persoana de contact: Visan Adi
Adresa: Decebal, Nr.29
Localitate: Craiova
Judet: Dolj
Telefon: 0744390494
Telefon mobil: 0744390494
Fax: 0251437887

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi