Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Balint Imobiliare
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Casa comuna Cosoveni, Craiova
160000 €
Brand
Locuinta
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Casa este situata la 10 km de Craiova, in comuna Cosoveni (pe drumul catre Caracal), chiar in centru, langa dispensar. Suprafata totala a proprietatii este de 3300 mp, cu deschidere de cate 25 m la doua drumuri(fata si spate).
Casa este refacuta total acum 2 ani, si este compusa astfel:
• Parter: Apartament 3 camere decomandate, baie, WC de serviciu, living, bucatarie.
• Mansarda: Apartament 3 camere decomandate, baie, balcon si separat o camera cu balcon si dressing.
Curtea este alcatuita din 1000 mp gazon si alei, un garaj pentru doua masini, chiosc de vara, groapa de nisip pentru copii, depozit lemne, 80 mp miniteren baschet, 1000 mp livada de pomi fructiferi cu cabana, 1000 mp vie si stupina.
UTILITATI:
Casa: apa curenta, centrala gaze, centrala lemne, generator electric, instalatie solara pentru apa calda menajera, dedurizare apa pentru intreaga casa si superfiltrare cu filtre prin osmoza,  aer conditionat parter si etaj, internet nelimitat cu wireless casa si curte, tocarie lemn cu geam termopan.
Curte: gard caramida in fata si din lemn cu bordura de beton in rest, sistem supraveghere video(on line), alei iluminate cu felinare electrice, porti actionate automat(cu telecomanda), video interfon, fantana arteziana cu jeturi iluminate in diverse culori, sistem automat de udare gazon (aspersoare cu programare electronica), sistem de udare cu picatura in livada.
Se poate vinde si casa cu o parte din teren, caz in care pretul este mai mic decat cel afisat.
Din Gura in Gura