Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Advertising Factory Srl

Productie Publicitara
02133444555, 0767404770

Despre noi

Trimite mesaj
Suntem o echipa de specialisti in vanzari, cu o vasta experienta in marketing, plini de vointa si de idei ce pot da nastere la solutii perfecte pentru promovarea si dezvoltarea afacerii dvs.

Dispunem de echipamente de productie publicitara de ultima generatie, cu ajutorul carora putem realiza o gama variata de materiale publicitare, de la carti de vizita, flyere si pliante, pana la umbrele personalizate, bannere de mari dimensiuni, standuri expozitionale, colantari auto si multe altele.

Suntem seriosi si responsabili, venim cu idei inteligente si conceptii grafice originale care, impreuna cu materialele de calitate superioara, au reusit sa claseze produsele si serviciile noastre in topul celor care au facut cu adevarat o impresie puternica clientilor clientilor nostrii si au dus la cresterea rezultatelor afecerilor acestora.
Produse si servicii:
print indoor si outdoor calitate ridicata mimaki cu preturi incepand de la 6 eur / mp, autocolant pvc printat la 1440 dpi, stickere orice dimensiune si model la cea mai ridicata caliatate rezistente
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2012

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Advertising Factory Srl
Persoana de contact: Antohi Florin
Adresa: Str. Vergului, Nr. 59
Localitate: Sector 2
Judet: Bucuresti
Telefon: 02133444555
Telefon mobil: 0767404770