Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Professional Woaterprooting

0734078162, 0734078162

Hidroizolatii balcoane

Out of stock
Telefon:
0734078162
Pret:
1 lei
 

Detalii produs

Din cauza expunerii la diferite conditii de mediu, ciclurile de inghet/dezghet sau actiunea directa a apei, balcoanele sunt spatii incadrate in clasa III de expunere la umiditate, pe unde apa se poate infiltra foarte usor provocand neplaceri estetice si sanitare.

Asigurarea unei hidroizolatii de calitate va prelungi durabilitatea constructiei rezidentiale sau industriale si va ajuta la pastrarea unui ambient interior calitativ din punct de vedere sanitar, fara prezenta igrasiei, condensului sau mucegaiului.

Pentru hidroizolatia balcoanelor specialistii in hidroizolatii folosesc solutii moderne ca aplicarea unei membrane minerale situate sub straturile de placaj ceramic impiedicand astfel ca apa sa se infiltreze in structura betonului afectand proprietatile acestuia. Membrana hidroizolanta minerala se aplica pe suprafata de beton sau ciment intarit dupa ce aceasta a fost nivelata si curatata inainte fara a fi nevoie de imbinari sau rosturi.

Este necesara udarea superficiala a suprafetei balconului inainte de aplicarea produsului pe aceasta;  straturile de produs se aplica perpendicular unul peste celalalt cu ajutorul unei pensule sau role, fiecare dintre ele dupa ce precedentul strat este uscat si intarit complet.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Professional Woaterprooting
Persoana de contact: Maruntis Adriana
Adresa: Str.Miorita, Vidra, Jud. Ilfov, nr.11
Localitate: Vidra
Judet: Bucuresti
Telefon: 0734078162
Telefon mobil: 0734078162

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi