Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Adda Shop Infinity Srl

021 330 11 30, 0745021888

Despre noi

Trimite mesaj
Adda-Shop

   Acest proiect a inceput prin intentia de a oferi iubitorilor de parfumuri din Romania produsele casei Fragonard Parfumeur - initial, sub forma de cadou pentru persoanele apropiate si cunostintele dragi, parfumuri florale si esente de camera care in scurt timp au devenit un succes. Astfel in anul 2013, a luat nastere ADDA SHOP.

   Prin garantarea autenticitatii si a calitatii produselor comercializate, ADDA SHOP isi doreste sa ofere tuturor clientilor o experienta senzoriala deosebita prin intermediul casei de parfumuri din Franta - Fragonard Parfumeur -, al brandului de lux de produse cosmetice si tratamente din Anglia - ELEMIS -, al brandului de lux de produse cosmetice si tratamente din Germania - REVEEL - si al brandului elvetian de ceasuri de lux - JOWISSA.

   ADDA SHOP va pune la dispozitie o gama larga de produse si servicii oferite, consultanta de specialitate, oferte personalizate, livrare rapida, cu scopul de a castiga si pastra increderea si satisfactia clientilor.

   Va puteti baza pe o echipa formata din profesionisti cu o bogata experienta in domeniu, preocupati sa va acorde asistenta si sfaturi competente. Demersurile initiate de noi sunt menite sa sustina calitatea produselor si a serviciilor oferite, pe care le veti achizitiona prin intermediul nostru.

VALORILE COMPANIEI

Diversitatea - genereaza idei si solutii de dezvoltare. Portofoliul cuprinzator este cartea noastra de vizita si sugereaza tendinta pentru viitor a activitatilor intreprinse de compania noastra pentru a satisface complexitatea nevoilor dumneavoastra.

Pasiunea - lucram cu dedicare pentru domeniul in care am ales sa ne facem cunoscuti.

Calitatea - mizam pe calitate. Procesul de dezvoltare este continuu. Ne bazam pe atributele produselor si a serviciilor livrate spre satisfactia clientilor. Lucram constant la imbunatatirea serviciilor pentru a ne putea imbunatati standardele de calitate.

Increderea - ne ghideaza increderea in fortele proprii, increderea ca vom reusi sa transmitem mai departe eforturile depuse de colaboratorii nostri in crearea unor produse inovatoare.
Produse si servicii:
parfumuri din Franta Fragonard, produse cosmetice si tratamente din Anglia Elemis, produse cometice si tratamente din Germania - Reveel, ceasuri elvetiene Jowissa
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2013

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Adda Shop Infinity Srl
Persoana de contact: Elena Radu
Adresa: Calea 13 Septembrie, Nr. 206D, P+Et.1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021 330 11 30
Telefon mobil: 0745021888
Website: http://www.adda-shop.ro