Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Soba canadiana pe lemne 01 Vancouver 11 kW, 200 m3
4500 lei
Brand
Tip 01 VANCOUVER-11 kW
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Soba canadiana pe lemne 01 Vancouver 11 kW, 200 m3

Sobele Vancouver sunt eficiente, ecologice si au un randament mare (75-80%).

•Randamentul mare si cedarea ridicate de caldura se realizeaza datorita arderii in regimul generarii gazului si datorita arderii in sistem mocnit.
•Soba"VANCOUVER" are un design suprinzator si seamana cu un motor. Este in mod special proiectata astfel, pentru a trage aerul de jos prin ventilatiile de sus, incalzindu-l pe parcursul drumului. In acelasi timp, designul unic permite arderea intensa si retinerea indelungata a caldurii, folosind la maximum energia focului de lemne.
•Confectionata din otel de inalta rezistenta de 4 mm, soba VANCOUVER creeaza o atmosfera speciala in orice spatiu. Exista designuri diferite ale otelului de inalta rezisteta, a cadrului pe care este montata si mai multe tipuri de incasetare, special concepute pentru a putea adapta soba in spatii deja personalizate, fara sa afecteze stilul abordat de dumneavoastra. Astfel, soba VANCOUVER devine o experienta personala deosebit de calduroasa.
•O incarcare a lemnului este suficienta pentru 6-8 ore! Acesta este inca un avantaj indiscutabil al sobei „VANCOUVER”: sunt suficiente doua-trei incarcari ale combustibilului pe zi. Regulatorul puterii de pe usita arzatorului si de regulator-gazeificator de pe conducta de fum permit controlarea eliminarii caldurii si setarea temperaturii dorite si a timpului de ardere.
•Combustibili pentru „VANCOUVER” pot fi deseurile de lemn, lemn, brichete, peleti, deseuri de produse din carton, baloti de paie, turba, rumegus etc. Usa mare a cuptorului si volumul camerei de ardere permit utilizarea bustenilor chiar foarte mari. Cel mai bine insa, este sa fie utilizati busteni rotunzi mari, avand lungimea cuptorului.

Iata inca o alta caracteristica foarte valoroasa a acestui echipament: in cazul necesitatii de incalzire a unei case cu un etaj sau doua, se poate recurge la sistemul de conducte de aer pentru incaperi adiacente si etaj. VANCOUVER, de asemenea, poate fi utilizat ca un sistem de incalzire de rezerva in paralel cu alte sisteme termice.

•Este utilizata pentru incalzirea unor spatii de pana la 200 m3;

•Exista 6 tipodimensiuni ale sobei, ce se deosebesc prin puterea lor, fiecare fiind calculata pentru incalzirea unui anumit volum al spatiului: 100, 200, 400, 600, 1 000 si 1 300 m3.

Suplimentar, puteti comanda:
Suport pentru soba SS-00.
Dimensiuni h/l/L, 200х540х700, greutate 13 kg.

Decrierea modelului:

Usa sobei poate fi dotata cu geam de sticla termorezistenta SCHOTT ROBAX, care are dimensiunile:
• model S (sticla 240 х R 120 mm)

Caracteristici tehnice

Denumire Tip 01
VANCOUVER
Volumul incaperii, m3 200
Putere, кW 11
Inaltime, mm 737
Latime, mm 555
Lungime, mm 783
Greutate, кg 96
Diametrul cosului de fum, mm 120

Livrare in tara!
Tel: 0741778777; +40748 920 624
Detalii: www.gandulcelbun.ro
https://www.facebook.com/GandulCelBunTracia/?fref=ts
Din Gura in Gura