Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Acvilanis Grup Srl

0720084370, 0770793684

Despre noi

Trimite mesaj
Acvilanis Grup Srl
Acvilanis Grup Srl din Oradea, judetul Bihor pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Produsele oferite de noi sunt utilizate in domenii ca: industria refractara, ind. sticlei, fabricarea ceramicei, fabricarea instalatiilor sanitare, fabricarea electrozilor, industria de epurare a apei potabile, ingrasamintelor chimice pentru agricultura, vopsele, pigmenti, macinarea minereului (bauxite, minereu de cupru, carbune pentru CET-uri), etc.

Firma noastra are o echipa de 10 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania, Bulgaria, Ungaria.

Una din principalele misiuni ale companiei este de a diversifica continuu oferta de de produse, cresterea Cifrei de Afaceri prin practicarea de preturi competitive pentru clientii nostri. Aducerea pe piata din Romania a produselor fabricate in Ukraina, Federatia Rusa precum si in alte tari din spatiul ex sovietic.

Ne recomanda clentii nostri!

Pentru orice ideie de afacere, consultare pe un anumit produs sau comanda de produse va rugam sa ne contactati cu incredere
Produse si servicii:
alumina calcinata, hidroxid de aluminiu, sulfat de aluminiu, alumina tabulara, electrocorindon, sulfat fieros, corpuri de macinare, sare de bucatarie, azot, ingrasaminte complexe, ingrasamant foliar
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Acvilanis Grup Srl
Persoana de contact: Robu Oleg
Adresa: sat. Tarian, Nr. 641
Localitate: Com. Girisu De Cris
Judet: Bihor
Telefon: 0720084370
Telefon mobil: 0770793684
Fax: 0040-259-455-993
Website: http://www.acvilanis.ro