Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Acviatex

Expertul Tau In Acvacultura
0756645784,

Despre noi

Trimite mesaj
Acviatex furnizeaza servicii complete de proiectare in acvacultura asigurand totodata consultanta de specialitate pentru intreprinzatori, inclusiv pentru accesarea de fonduri nerambursabile pentru piscicultura/ acvacultura. Utilizarea solutiilor moderne oferite de compania noastra garanteaza succesul intr-un domeniu cu un urias potential de dezvoltare, asa cum este cel al acvaculturii.

Acviatex este expertul dumneavoastra care va ofera consultanta pentru infiintarea sau modernizarea de ferme de crestere a pestilor sau a altor animale acvatice, in scop alimentar sau ornamental.

Solutiile oferite se bazeaza pe cele mai noi tehnologii in domeniu, asigurandu-va eficientizarea si rentabilizarea afacerii. Altfel spus, expertul dumneavostra in acvacultura va consiliaza si va sprijina sa faceti bani practicand tehnologii acvacole moderne.
Produse si servicii:
servicii complete de proiectare in acvacultura, consultanta de specialitate pentru intreprinzatori, inclusiv pentru accesarea de fonduri nerambursabile pentru piscicultura/ acvacultura
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2010

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Acviatex
Persoana de contact: G**** A****
Adresa: Str. Nera, Nr. 8
Localitate: Dumbravita
Judet: Timis
Telefon: 0756645784
Fax: 0356816169