Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Acve Plus Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cabina ascensor
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Din ce in ce mai utilizate in lume lifturile sunt un element important pentru aplicatiile din constructii precum si pentru modernizarea constructiilor existente. Conceptul modular, flexibilitatea, noile metode de proiectare au permis realizarea unor produse de inalta performanta.

Lifturile nostre sunt concepute in deplina concordanta cu prevederile normelor europene in vigoare, Directiva 95/16/EC si prescriptiile tehnice aplicabile.

Elementele arhitecturii lifturilor sunt în armonie cu interioarele imobilelor, acordand o atentie deosebita detaliilor. Cautam permanent solutii si obtinem în final un interior placut, armonios. Lifturile sunt disponibile in variante constructive cum ar fi : imobile birouri, imobile locuinte, hoteluri, centre de afaceri, centre comerciale, aeroporturi, centre industriale, hale, depozite.

Finisajele, modul de utilizare al materialelor si al culorilor, precum si iluminatul asigura un ambient placut. Designerii si arhitectii nostri creaza personalitatea ascensorului pe care il doriti.

Realizand produse de o acuratete deosebita , lifturile noastre sunt atractive, durabile si elegante.
Din Gura in Gura