Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Active Industrial Solutions Srl

Branduri De Top La Pret Bun!
0770.833.700, 0742 068 080

Despre noi

Trimite mesaj
Suntem un furnizor de produse de calitate si servicii destinate oricarei industrii, cu precadere in agricultura. Deservim clienti atat din piata MRO (maintenance repair and operating) cat si din piata OEM (Original Equipment Manufacturer).

Suntem activi pe piata romaneasca din anul 2005, raspunzand rapid si eficient cererilor clientilor nostri si urmarind intotdeauna a gasi o solutie optima pentru satisfacerea ambelor parti.

In scopul oferirii unor servicii cat mai bune clientilor nostri, am cautat sa diversificam portofoliul de produse oferite prin intermediul parteneriatelor incheiate la nivel local si international.

Active In Romania - Suntem activi in gasirea celei mai bune solutii pentru dumneavoastra.

Obiectul principal de activitate este comercializarea de piese de schimb si consumabile in gama Agri incepand de la filtre, uleiuri, rulmenti, etansari, curele, lanturi si pana la accesorii de utilaje, transmisii si motoare.

Produsele comercializate sunt de marca: SKF, Timken, Optibelt, Gates, Camoplast, Same, Deutz-Fahr, Case, New Holland, Challenger, Massy Fergusson, John Deere, Vaderstad, Donaldson, Separ Filter, SF Filter, Parker, Castrol, Aral, BP, Mobil etc.

Putem furniza la cerere atat piese de schimb de origine cat si aftermarket pentru aproape orice brand in domeniul agricol.

De asemenea, putem furniza si piese pentru subansamble Carraro si ZF, coloane de directie si cabine complete pentru utilaje fabricate in Italia.

Ne-am luat angajamentul cu responsabilitate in fata clientilor nostri de a furniza produse si servicii de calitate in toate industriile active din Romania. In acest sens produsele furnizate asigura cresterea performantei utilajelor in conditii optime de siguranta a personalului.

Gama de produse pentru aplicatii industriale cuprinde rulmenti, curele de transmisie, lanturi, etansari standard si customizate, cuplaje, lubrifianti, adezivi, scule si multe alte produse pentru mentenanta.

Suntem furnizorul dvs. de incredere pentru produse: SKF, Timken, INA/FAG, Nachi, Koyo, Optibelt, Megadyne, Renold, Bosch, Loctite, Castrol, Mobil, Aral, BP, Donaldson si multe altele.

REPARATII CILINDRII

Crestem durata de viata a utilajelor prin servicii de reparatie cilindri hidraulici si pneumatici de cea mai buna calitate, in cel mai scurt timp posibil si la un pret bun.

In reparatii folosim etansari standard si customizate marca SKF.

reparatii pistoane hidraulice
reparatii cilindri hidraulici
reparatii accesorii hidraulice
montare/demontare, inlocuire piese defecte
testarea functionarii pe bancul de proba

IZOLATII TERMICE INDUSTRIALE

Puteti beneficia de salvari de costuri importante prin reducerea pierderilor de energie folosind izolatiile termice industriale Seal-Flex.
Produse si servicii:
piese agricultura, filtre, uleiuri, vaselina, rulmenti, lanturi, curele, cuplaje, transmisii, motoare, senile, piese auto, reparatii cilindrii hidraulici, kit-uri distributie, ambreiaje, antigel
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Active Industrial Solutions Srl
Persoana de contact: Tescan Emil
Adresa: Bulevardul 1 Mai nr. 350F
Localitate: Comuna Berceni
Judet: Ilfov
Telefon: 0770.833.700
Telefon mobil: 0742 068 080
Website: http://www.activein.ro