Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91R-2
Cod produs
JMUG3IK0-A
Out Of stock
Descriere
Piesele de schimb de calitate stimuleaza utilajul si ii sporeste acestuia forta, exact asa cum te astepti. Cand achizitionezi un produs de incredere, simti pe pielea ta ce inseamna sa investesti inteligent si, in acelasi timp, sa economisesti. Acest simering pinion atac Komatsu WB91R-2 este un element de transmisie super bine cotat, o piesa extrem de fiabila si solicitata din depozitul nostru! Simeringul pentru punte fata este conceput sa reziste mult timp la munca intensa si joaca un rol vital in sanatatea de sistemului de transmisie finala! Asta il face sa fie cea mai buna investitie! Vorbim despre un produs Original Carraro, care poarta timbrul calitatii si care nu iti va da batai de cap! In plus, il regasesti permanent pe rafturile noastre si poti intra rapid in posesia lui!

Ne invatam clientii sa isi doreasca mai mult si sa spere intr-o perspectiva mai buna a activitatii lor. Pentru asta exista echipa noastra si serviciul nostru gratuit de consultanta! Cu noi treci peste obstacole si, in cele din urma, inveti cum sa le eviti si sa uiti de ele. Apeleaza-ne cu incredere si ne vom implica activ in dezvoltarea afacerii tale, daca ne soliciti acest lucru!

Avem piese de top si servicii unice pe piata!
Acest simering pinion atac pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-2 este conceput sa raspunda eficient nevoilor utilajului tau si sa reziste la exploatare de durata, fara batai de cap si fara intreruperi. Este fabricat dupa standarde inalte, intr-unul dintre cele mai bine cotate laboratoare de creatie tehnica de pe teritoriul Italiei. Elementul a fost conceput dintr-un cauciuc fluor (FPM) rezistent la temperaturi inalte si toxicitate. Rolul sau este sa tina lubrifiantul izolat in interior si sa creeze o bariera ce tine impuritatile si umezeala la distanta. Este super rezistent si poate sa izoleze angrenaje ce mijlocesc uleiuri si carburanti.

Avem consultanta de calitate, gratuita pentru tine!
Suntem in orice moment pregatiti pentru reparatii de urgenta! Atitudinea noastra proactiva in fata dificultatilor traieste permanent, respira, arde de dorinta de a se implica! Imagineaza-ti ca atunci cand ne vede, utilajul tau striga la tine: ”Repara-ma!”, ”Greseaza-mi articulatiile!”, ”Verifica-mi rulmentii!”.
Dispunem de tot ce este necesar pentru performanta! Serviciul nostru gratuit de consultanta reprezinta un complex de elemente concepute pentru a-ti fi de folos la munca! Alaturi de noi beneficiezi de o experienta tehnica ce cuprinde aspecte extrem de variate, gandite special pentru tine, care ai nevoie de suport intr-o activitate atat de provocatoare.

Stocul nostru permanent este format din produse care nu te pot dezamagi, nu-ti vor da batai de cap si nici nu te vor lasa imobilizat cine stie pe unde! Chiar in acest caz, un simering pinion atac Komatsu WB91R-2 se livreaza alaturi de un certificat de garantie, valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Trebuie doar sa formulezi numarul nostru de telefon si ne punem in miscare! Fie ca ai comandat piese de schimb, fie ca ai nevoie de consultanta, ne grabim sa iti iesim in intampinare! Primesti acest simering pinion atac Komatsu WB91R-2 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau il poti prelua chiar tu din sediul nostru, daca ne vizitezi. Apeleaza-ne telefonic, sau completeaza o cerere, pentru inregistrarea comenzii!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea simeringului, asa ca mergi pe mana unui profesionist cu experienta. Apeleaza la un atelier de specialitate si ai grija sa verifici si bucsa care asigura sustinerea planetarei. Ar fi un moment oportun sa o schimbi, pentru o imbunatatire completa. Este foarte important ca elementul ce penetreaza simeringul la interior sa fie fix (sa nu aiba joc), altfel, orice abatere pe care bucsa nu o poate prelua, poate deforma simeringul.

Specificatii tehnice:

• 35mm diametru interior
• 52mm diametru exterior
• 16mm grosime
• Material: FPM cauciuc fluor

Codul produsului: JMUG3IK0-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura