Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering fuzeta pentru buldoexcavator Case 580SLE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SLE
Cod produs
JNDQP3WU-A
Out Of stock
Descriere
Utilajul are nevoie de echipamente de calitate, asa cum oamenii au nevoie de hrana sanatoasa! Forta lui se poate intretinere, pe o perioada indelungata, cu un minimum de atentie din partea ta! Acest simering fuzeta buldoexcavator Case 580SLE face parte din acea categorie de produse in care simti ca investesti sigur! Nici nu e de mirare, avand in vedere ca poarta timbrul Original Carraro! Producatorul lanseaza pe piata tehnica o serie de elemente unice, inconfundabile ca design si extrem de rezistente si fiabile!
Simeringul noastru joaca un rol important in procesul de ingrijire al angrenajului din care face parte! Creeaza o bariera eficienta inaintea daunatorilor si ii tine la distanta! Regasesti produsul pe rafturile noastre, ori de cate ori vei avea nevoie de el!

Cea mai rezistenta piesa de schimb din depozitul nostru este echipa noastra! Agentii care raspund apelurilor tale sunt oameni cu experienta, care iubesc domeniul tehnic si care stiu sa te asiste pe tot parcursul experientei tehnice! Impreuna cu ei iesi din orice impas si intelegi mai bine functionarea si intretinerea utilajului tau, intr-un mod personalizat!

Ai un utilaj mofturos? Ne ocupam noi!
Acest simering fuzeta pentru buldoexcavator Case 580SLE este conceput sa raspunda eficient nevoilor utilajului tau si sa reziste la exploatare de durata, fara batai de cap si fara intreruperi. Este fabricat dupa standarde inalte, intr-unul dintre cele mai bine cotate laboratoare de creatie tehnica de pe teritoriul Italiei. Elementul a fost conceput dintr-un cauciuc fluor (FPM) rezistent la temperaturi inalte si toxicitate. Rolul sau este sa tina lubrifiantul izolat in interior si sa creeze o bariera ce tine impuritatile si umezeala la distanta. Este super rezistent si poate sa izoleze angrenaje ce mijlocesc uleiuri si carburanti.

Serviciu gratuit de consultanta permanent!
Depozitul nostru este locul in care poti sa dai un semnal de alarma! Fa asta cu toata convinegerea, suntem in orice moment pregatiti pentru reparatii de urgenta! Dispunem de tot ce este necesar pentru performanta! Serviciul nostru gratuit de consultanta reprezinta un complex de elemente concepute pentru a-ti fi de folos la munca!
Alaturi de noi beneficiezi de o experienta tehnica ce cuprinde aspecte extrem de variate, gandite special pentru tine, care ai nevoie de suport intr-o activitate atat de provocatoare.

Pe rafturile noastre se regasesc exclusiv produse in care putem avea incredere! Calitatea nu este facultativa, ci exista in fiecare dintre elementele pe care le gazduim pe rafturi! In acest caz, un simering fuzeta buldoexcavator Case 580SLE detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Ne grabim! Suntem convinsi de importanta timpului tau! Activitatea de productie inseamna sa actionezi rapid, ori pentru a evita o avarie, ori pentru a reveni la munca in timp util. Primesti acest simering fuzeta buldoexcavator Case 580SLE in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau il poti ridica personal din sediul nostru, daca iti face placere. Nu-ti ramane decat sa ne apelezi, sau sa completezi o cerere pe site!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea simeringului, asa ca mergi pe mana unui profesionist cu experienta. Apeleaza la un atelier de specialitate si ai grija sa verifici si bucsa care asigura sustinerea planetarei. Ar fi un moment oportun sa o schimbi, pentru o imbunatatire completa. Este foarte important ca elementul ce penetreaza simeringul la interior sa fie fix (sa nu aiba joc), altfel, orice abatere pe care bucsa nu o poate prelua, poate deforma simeringul.

Specificatii tehnice:

• 35mm diametru interior
• 52mm diametru exterior
• 16mm grosime
• Material: FPM cauciuc fluor

Codul produsului: JNDQP3WU-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura