Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pentru punte Carraro 643559

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 643559
Cod produs
ROCIQDJ7-A
Out Of stock
Descriere
Acest simering punte Carraro 643559 este o creatie tehnica de top, super bine cotata in categoria elementelor pentru sistemul de transmisie finala! Provine, asa cum probabil ti-ai dat seama, din atelierele Original Carraro, fiind un produs de marca, super calitativ si rezistent pe termen lung! Ai nevoie de acest simering de fiecare data cand trebuie sa inchei o sesiune de raparatii in angrenajul din care face el parte! Este indispensabil prin protectia pe care o ofera! Creeaza o bariera eficienta inaintea daunatorilor din mediul extern si tine interiorul protejat, printr-o etanseitate perfecta!

Intra si tu in depozitul nostru si afla cum iti poti schimba complet viziunea asupra activitatii tale de productie. Intalnirea cu noi iti poate aduce nenumarate avantaje, pe termen lung! Agentii nostri sunt focusati pe nevoile tale - gata sa le cunoasca indeaproape si sa actioneze pentru ele in timp util! Da, ne grabim, pentru ca stim ca ai nevoie de asta! Nu de putine ori timpul inseamna, de fapt, bani! Viziteaza-ne sau pur si simplu apeleaza-ne cu toata indrazneala si primeste si tu, ca toti ceilalti clienti norocosi, serviciul nostru gratuit de consultanta!

Te incurajam sa ne apelezi, pentru a beneficia de implicarea agentilor!
Acest simering pentru punte Carraro 643559 este conceput sa raspunda eficient nevoilor utilajului tau si sa reziste la exploatare de durata, fara batai de cap si fara intreruperi. Este fabricat dupa standarde inalte, intr-unul dintre cele mai bine cotate laboratoare de creatie tehnica de pe teritoriul Italiei. Elementul a fost conceput dintr-un cauciuc fluor (FPM) rezistent la temperaturi inalte si toxicitate. Rolul sau este sa tina lubrifiantul izolat in interior si sa creeze o bariera ce tine impuritatile si umezeala la distanta. Este super rezistent si poate sa izoleze angrenaje ce mijlocesc uleiuri si carburanti.

Experienta tehnica de top si consultanta gratis!
Alaturi de noi alegi elemente perfect compatibile utilajului tau si inveti sa le folosesti cu eficacitate! Vei obtine contacte sigure pentru montaj, planuri de intretinere personalizata si asistenta tehnica de urgenta atunci cand esti imobilizat cine stie pe unde! Dezvolta relatia ta cu agentii nostri si vei castiga informatie de calitate si o noua viziune asupra activitatii de productie!

Fii increzator atunci cand cumperi de la noi! Avem pretentia ca produsele noastre sa nu-ti dea batai de cap! Majoritatea detin un certificat de garantie pentru neplacutele defectiuni din fabrica! Te vom ajuta sa solutionezi aceste situatii, pe cat de rare, pe atat de enervante! In acest caz, un simering punte Carraro 643559 detine un o garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Ne grabim! Suntem convinsi de importanta timpului tau! Activitatea de productie inseamna sa actionezi rapid, ori pentru a evita o avarie, ori pentru a reveni la munca in timp util. Primesti acest simering punte Carraro 643559 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau il poti ridica personal din sediul nostru, daca iti face placere. Nu-ti ramane decat sa ne apelezi, sau sa completezi aceasta cerere pe site!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea simeringului, asa ca mergi pe mana unui profesionist cu experienta. Apeleaza la un atelier de specialitate si ai grija sa verifici si bucsa care asigura sustinerea planetarei. Ar fi un moment oportun sa o schimbi, pentru o imbunatatire completa. Este foarte important ca elementul ce penetreaza simeringul la interior sa fie fix (sa nu aiba joc), altfel, orice abatere pe care bucsa nu o poate prelua, poate deforma simeringul.

Specificatii tehnice:

• 35mm diametru interior
• 52mm diametru exterior
• 16mm grosime
• Material: FPM cauciuc fluor

Codul produsului: ROCIQDJ7-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura