Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pentru punte Carraro 641901

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 641901
Cod produs
DEKPN8F0-A
Out Of stock
Descriere
Investitia adevarata este cea care dureaza! O piesa de schimb de inalta calitate iti va raspunde pozitiv nevoilor tale si va avea ecouri indelungate in timp! Acest simering punte Carraro 641901 este elementul preferat de transmisie al depozitului nostru. Provenit din cadrul atelierelor Original Carraro, este conceput dupa metode moderne de prelucrare tehnica si promite sa reziste la exploatare intensa! Simeringul nostru este, prin natura functiei sale, protectoul angrenajului din care face parte! Protejeaza, mai exact, prin etanseitatea lui perfecta, mediul interior de mediul exterior, oferind distanta factorilor nocivi care ar putea dezechilibra functionarea!

Activitatea de productie este de o varietate unica. Te poate aduce din culmea euforiei, in culmea disperarii in numai catea clipe. Si invers. Trebuies sa fii mereu pregatit sa fii luat pe neasteptate si suficient de informat pentru a reusi sa actionezi rapid. Noi am inteles foarte bine aceste aspecte si suntem familiarizati cu nevoile reale pe care le au clientii nostri! Alaturii de noi rusesti sa aduci la lumina cea mai frumoasa parte din aceasta aventura. Suportul nostru tehnic este extrem de util indiferent care este categoria utilajului pe care il conduci!

Daca nu schimbi nimic, nimic nu se va schimba!
Acest simering pentru punte Carraro 641901 este conceput sa raspunda eficient nevoilor utilajului tau si sa reziste la exploatare de durata, fara batai de cap si fara intreruperi. Este fabricat dupa standarde inalte, intr-unul dintre cele mai bine cotate laboratoare de creatie tehnica de pe teritoriul Italiei. Elementul a fost conceput dintr-un cauciuc fluor (FPM) rezistent la temperaturi inalte si toxicitate. Rolul sau este sa tina lubrifiantul izolat in interior si sa creeze o bariera ce tine impuritatile si umezeala la distanta. Este super rezistent si poate sa izoleze angrenaje ce mijlocesc uleiuri si carburanti.

Experienta tehnica de top si consultanta gratis!
Alaturi de noi alegi elemente perfect compatibile utilajului tau si inveti sa le folosesti cu eficacitate! Vei obtine contacte sigure pentru montaj, planuri de intretinere personalizata si asistenta tehnica de urgenta atunci cand esti imobilizat cine stie pe unde! Dezvolta relatia ta cu agentii nostri si vei castiga informatie de calitate si o noua viziune asupra activitatii de productie!

Fii increzator atunci cand cumperi de la noi! Avem pretentia ca produsele noastre sa nu-ti dea batai de cap! Majoritatea detin un certificat de garantie pentru neplacutele defectiuni din fabrica! Te vom ajuta sa solutionezi aceste situatii, pe cat de rare, pe atat de enervante! In acest caz, un simering punte Carraro 641901 detine un o garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Activitatea de productie inseamna sa actionezi rapid, ori pentru a evita o avarie, ori pentru a reveni la munca in timp util. Primesti acest simering punte Carraro 641901 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau il poti ridica personal din sediul nostru, daca iti face placere. Nu-ti ramane decat sa ne apelezi, sau sa completezi aceasta cerere pe site!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea simeringului, asa ca mergi pe mana unui profesionist cu experienta. Apeleaza la un atelier de specialitate si ai grija sa verifici si bucsa care asigura sustinerea planetarei. Ar fi un moment oportun sa o schimbi, pentru o imbunatatire completa. Este foarte important ca elementul ce penetreaza simeringul la interior sa fie fix (sa nu aiba joc), altfel, orice abatere pe care bucsa nu o poate prelua, poate deforma simeringul.

Specificatii tehnice:

• 35mm diametru interior
• 52mm diametru exterior
• 16mm grosime
• Material: FPM cauciuc fluor

Codul produsului: DEKPN8F0-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura