Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering fuzeta pentru buldoexcavator Terex 820

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 820
Cod produs
H9X7T8US-A
Out Of stock
Descriere
In acest moment, poti sa-ti dai seama ca acest simering fuzeta buldoexcavator Terex 820 este o alegere ideala pentru sanatatea de durata a utilajului tau! Elementul acesta de transmisie, pe care il gazduim permanent si in posesia caruia poti intra foarte usor, este un produs de marca, provenit din cadrul fabricilor Original Carraro! Functia lui in angrenajul din care face parte este esentiala! Este este protectorul mai multor elemente! Creeaza o bariera categorica inaintea daunatorilor din mediul extern, prin felul in care etanseaza interiorul! Tine lichidul in izolare si impiedica praful, rugina, impuritatile si umezeala sa patrunda acolo! Este o investitie excelenta, la un pret avantajos, care promite sa traiasca vreme indelungata si sa reziste la exploatare intensa!

Vrei performanta? Nu renunta pana nu stabilesti o schema perfecta! Alaturi de noi vei intelege ca fiecare pas din ingrijirea utilajului pe care il conduci, are o contributie considerabila in sanatatea lui pe termen lung! Fiecare piesa de schimb, fiecare actiune, fiecare atitudine de ingrijire ii poate prelungi viata si ii poate spori puterile la lucru! Depozitul nostru este locul din care te poti alege atat de cu piese de schimb de top, cat si cu o echipa de parteneri de lung parcurs. Acesta este locul in care masinaria ta se intalneste cu o echipa de profesionisti care stiu sa actioneze corespunzator!

Nu lasa calitatea sa-ti scape printre degete!
Acest simering pentru buldoexcavator Terex 820 este conceput sa raspunda eficient nevoilor utilajului tau si sa reziste la exploatare de durata, fara batai de cap si fara intreruperi. Este fabricat dupa standarde inalte, intr-unul dintre cele mai bine cotate laboratoare de creatie tehnica de pe teritoriul Italiei. Elementul a fost conceput dintr-un cauciuc fluor (FPM) rezistent la temperaturi inalte si toxicitate. Rolul sau este sa tina lubrifiantul izolat in interior si sa creeze o bariera ce tine impuritatile si umezeala la distanta. Este super rezistent si poate sa izoleze angrenaje ce mijlocesc uleiuri si carburanti.

Atitudinea noastra proactiva in fata dificultatilor traieste permanent, respira, arde de dorinta de a se implica! Imagineaza-ti ca atunci cand ne vede, utilajul tau striga la tine: ”Repara-ma!”, ”Greseaza-mi articulatiile!”, ”Verifica-mi rulmentii!”. Dispunem de tot ce este necesar pentru performanta! Serviciul nostru gratuit de consultanta reprezinta un complex de elemente concepute pentru a-ti fi de folos la munca! Alaturi de noi beneficiezi de o experienta tehnica ce cuprinde aspecte extrem de variate, gandite special pentru tine, care ai nevoie de suport intr-o activitate atat de provocatoare.

Noi folosim filtre unice de selectie ale pieselor de schimb! Pe rafturile noastre se regasesc exclusiv produse in care putem avea incredere! Calitatea exista in fiecare dintre elementele pe care le gazduim pe rafturi! In acest caz, un simering buldoexcavator Terex 820 detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Produsele noastre nu zabovesc prea mult la noi pe rafturi! Ele sunt mobilizate rapid, imbracate corespunzator si expediate intr-un suflet! Primesti acest simering buldoexcavator Terex 820 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau il poti ridica personal din sediul nostru, daca esti prin zona! Nu-ti ramane decat sa ne suni, sau sa depui o cerere pe site!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea simeringului. Apeleaza la un atelier de specialitate si ai grija sa verifici si bucsa care asigura sustinerea planetarei. Ar fi un moment oportun sa o schimbi, pentru o imbunatatire completa. Este foarte important ca elementul ce penetreaza simeringul la interior sa fie fix (sa nu aiba joc), altfel, orice abatere pe care bucsa nu o poate prelua, poate deforma simeringul.

Specificatii tehnice:
• 35mm diametru interior
• 52mm diametru exterior
• 16mm grosime
• Material: FPM cauciuc fluor

Codul produsului: WRAF6XD5-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura