Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru buldoexcavator Fermec 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 860
Cod produs
P62KBD03-RA-IA
Out Of stock
Descriere
Iti sugeram sa iti indrepti atentia catre un simering butuc buldoexcavator Fermec 860 fiindca indeplineste toate criteriile pentru a fi o selectie perfecta! Piesa are rolul de a etansa grupul reductor la locul de montaj pe fuzeta, retinand lubrifiantul in interior si impuritatile la exterior! Acest simering butuc este realizat din cele mai bune materiale, precum NBR Cauciuc Nitril Butadin invelit intr-o carcasa metalica de inalta rezistenta. Alegand acest produs original Carraro, asiguri utilajului tau o piesa remarcabila, de calitate superioara! Va fi gata sa ridice la un nivel superior rulajul masinariei pe care o detii!

Atunci cand lucrezi intr-o activitate de productie, treaba asta cu piesele de schimb se poate complica daca nu esti informat! O piesa de schimb trebuie sa fie si calitativa si corect identificata! Pentru aceasta performanta, ai grija la elementele pe care le achizitionezi atunci cand repari defectiuni! Echipa noastra reprezinta siguranta alegerii tale! Iti stam la dispozitie si suntem pregatiti sa-ti dam informatiile de care ai nevoie! Trebuie doar sa ne ceri ajutorul!

Simering butuc buldoexcavator Fermec 860 - nu e cazul sa eziti in a-l alege!

Rolul simeringului este cat se poate de simplu, dar extrem de necesar, sau mai bine zis vital! Cum altfel, avand in vedere ca protejeaza grupul reductor ferindu-l de posibile defectiuni mult mai costisitoare? Simeringul apara de tot ceea ce ar putea patrunde din mediul exterior! Contribuie extrem de mult la sanatatea angrenajului si, automat, la economiile tale! Face acest lucru intr-un mod eficient, prin felul in care creeaza o bariera in fata factorilor externi care pot patrunde in angrenaj.

Actiuni asigurate, consultanta gratuita!

Atunci cand ne soliciti ajutorul, in depozitul nostru se intampla ceva: actiunea de mobilizare! Am putea spune ca privim utilajul tau ca printr-un obiectiv foto: vedem extrem de multe detalii, dar ce am face cu ele fara experienta angajatilor si fara calitatea pieselor din depozit? Formula prin care gasim cele mai favorabile solutii pentru tine este chiar serviciul nostru gratuit de consultanta!

Un produs certificat iti ofera siguranta si confort. Este perfect atunci cand esti sigur de achizitia facuta. Asa se intampla si atunci cand cumperi un simering butuc pentru buldoexcavator Fermec 860 original, caci articolul ajunge la tine insotit de actele de origine si garantie, care vor fi incluse in pachet. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Un simering butuc buldoexcavator Fermec 860 va ajunge la tine in perfecta stare, rapid si sigur. Iti oferim o livrare corecta si ne straduim ca tu sa primesti produsul in cel mai scurt timp posibil. Ne dorim sa beneficiezi si de o experienta pozitiva a livrarii, asa incat, poti apela oricare dintre numerele de telefon afisate, sau poti depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Coletele ajung la tine cat ai zice peste!

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Specificatii tehnice

180mm diametru exterior
150mm diametru interior
14.5, respectiv 16mm inaltime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura