Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru tractor John Deere 5725

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5725
Cod produs
XW523AKM-RA-IA
Out Of stock
Descriere
Alege mereu calitatea, achizitionand acest simering butuc tractor John Deere 5725 din imagini! Piesa are rolul de a etansa grupul reductor la locul de montaj pe fuzeta, retinand lubrifiantul in interior si impuritatile la exterior! Alege sa achizitionezi chiar acum acest simering original Carraro! Simeringul are la baza cele mai bune materiale, precum NBR Cauciuc Nitril Butadin, invelit intr-o carcasa metalica de inalta rezistenta. Ai toate motivele sa investesti in utilajul tau si sa faci reparatii trainice!

Masinile, uneltele, echipamentele si cladirile, aparatura, toate acestea au nevoie de intretinere si suport tehnic. Ele pot prezenta diverse defectiuni dupa o perioada de timp, iar intretinerea corecta asigura ca totul sa functioneze optim! Si noi suntem la fel, ne “depaneaza” doctorul si pe noi din cand in cand! Intretinerea este cheia longevitatii! Da-i o sansa echipamentului tau apeland la serviciile noastre! Incepe cu serviciul de consultanta care este gratuit! Afla intai toate informatiile si alege corect!

Simering butuc tractor John Deere 5725 - pentru o intretinere corecta a tractorului tau!

Produsul nostru indeplineste o functie extrem de necesara: protejeaza grupul reductor de daunatori! Praful, rugina, umezeala si alte impuritati nu vor putea sa patrunda in angrenaj si nici sa uzeze o serie de piese de schimb mult mai costisitoare! Odata patrunsi in interior, acesti factori pot deveni distrugatori pentru unele piese, iar tu vei fi nevoit sa faci investitii si mai mari! Jucand un rol principal in procesul de protejare al grupului reductor, simeringul trebuie sa fie o super investitie de durata!

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Sentimentul de confort si siguranta pe care il dobandesti atunci cand stii ca achizitionezi un produs certificat este incredibil. Se schimba coordonatele intru totul. Ca tu sa beneficiezi de siguranta achizitiei unui simering butuc pentru tractor John Deere 5725 original, articolul va ajunge la tine insotit de actele de origine si garantie, care vor fi incluse in pachet. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Un simering butuc tractor John Deere 5725 este alegerea ta pentru utilajul de care dispui? Ai analizat variantele si ai ajuns deja la concluzia ca este cea mai potrivita piesa? Vestile bune nu se opresc aici. Ne dorim sa beneficiezi si de o experienta pozitiva a livrarii, asa incat, poti apela oricare dintre numerele de telefon afisate, sau poti depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Coletele ajung la tine in cel mai scurt timp!

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Specificatii tehnice

180mm diametru exterior
150mm diametru interior
14.5, respectiv 16mm inaltime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura