Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru tractor John Deere 5615

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5615
Cod produs
RXMVLW7T-RA-IA
Out Of stock
Descriere
Deja te-ai hotarat ca acest simering butuc tractor John Deere 5615 este piesa de care utilajul tau are nevoie? Perfect! Te asteptam sa ne contactezi cat mai repede si sa nu ratezi ocazia sa achizitionezi aceasta piesa de top! Ea aduna toate calitatile pe care le doresti! Este realizata din NBR Cauciuc Nitril Butadin. Piesa ajuta la o functionare mult mai buna a sistemului de transmisie si protejeaza grupul reductor! Carraro iar a facut o treaba faina! Comanda produsul cu toata increderea ca reparatia ta va fi una de durata!

Cand te trezesti de dimineata cu chef de munca, e bine, nu? Cand ajungi sa te sui in tractor si asta face figuri de zor, e rau, nu? Adio chef de munca, bun venit draci, nervi si alte lighioane! Nu e bine asa, zau! Ia o gura de aer si lasa naibii lighioanele alea! Pune mana pe telefon si suna-ne! Stai de vorba cu asistentii nostri tehnici si te vor lamuri pas cu pas despre ce e de facut! Piese avem, mecanici sunt, service-ul mobil e pregatit! Venim si reparam utilajul! La plecare, iti luam toate lighioanele! Tine numarul nostru in torpedo!

Simering butuc tractor John Deere 5615 - il gasesti mereu prezent in oferta noastra!

Aceasta piesa super uzuala are rolul de a proteja angrenajul grupului reductor in fata unor factori externi care pot patrunde acolo! Creeaza o bariera eficienta impotriva daunatorilor precum: praful, umezeala, rugina etc… Factorii externi nu mai pot afecta sanatatea angrenajului! Indiferent de dimensiunile si greutatea ei, fiecare piesa trebuie sa indeplineasca criteriul calitatii pentru ca tu sa eviti sa o inlocuiesti prea des.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Sentimentul de confort si siguranta pe care il dobandesti atunci cand stii ca achizitionezi un produs certificat este incredibil. Se schimba coordonatele intru totul. Ca tu sa beneficiezi de siguranta achizitiei unui simering butuc pentru tractor John Deere 5615 original, articolul va ajunge la tine insotit de actele de origine si garantie, care vor fi incluse in pachet. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Un simering butuc tractor John Deere 5615 este alegerea ta pentru utilajul de care dispui? Ai analizat variantele si ai ajuns deja la concluzia ca este cea mai potrivita piesa? Vestile bune nu se opresc aici. Ne dorim sa beneficiezi si de o experienta pozitiva a livrarii, asa incat, poti apela oricare dintre numerele de telefon afisate, sau poti depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Coletele ajung la tine in cel mai scurt timp!

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Specificatii tehnice

180mm diametru exterior
150mm diametru interior
14.5, respectiv 16mm inaltime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura