Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 6280

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 6280
Cod produs
PTCOIRN2-A-RA
Out Of stock
Descriere
O asemenea bieleta tractor Massey Ferguson MF 6280 este opera unor ingineri consacrati din cadrul atelierelor Original Carraro! Aceasta creatie tehnica este un etalon al elementelor de transmisie si poarta o mare responsabilitate in mecanismul de directie!

Investeste in piese de calitate! Sa investesti pe termen lung inseamna sa economisesti, nicidecum sa cheltui o avere! Investitiile pe care le faci alaturi de noi vor merge la sigur! Performanta la munca este direct proportionala cu eforturile, iar depozitul nostru le fructifica cel mai bine!

Vrei mai multe detalii? Ne poti apela in orice moment!
Aceasta bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 6280 este conceputa sa reziste la exploatare intensa, dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, tratat termic de mai multe ori! Joaca un rol esential in functionarea utilajului! Este responsabila sa transfere comanda de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata! Nu vei avea probleme multa vreme, intrucat de intretinerea articulatiei sferice in stare buna este responsabil un manson de cauciuc de care dispune!

Oferim consultanta gratis, un serviciu benefic afacerii tale!
Sa apelezi la specialisti este o abordare cat se poate de responsabila! Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate usura munca! Asadar, mainile care te ajuta in fiecare zi de munca sunt mai aproape decat crezi! Apeleaza-ne oricand ai o problema de rezolvat.
• Consideram ca o identificare corecta este extrem de importanta. Ai nevoie de piese de schimb perfect compatibile cu modelul pe care il conduci!
• Ti-am pregatit informatii, recomandari si contacte sigure pentru montaj, oriunde in tara!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere, pe termen lung!
• Avem disponibilitatea sa ne deplasam oriunde in tara, pentru interventii de urgenta la fata locului!

Aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 6280 merita atentia ta si toata increderea! Asemenea tuturor produselor noastre din colectie, detine un certificat de garantie! In acest caz, garantia se extinde pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Este usor sa cumperi o astfel de bieleta tractor Massey Ferguson MF 6280 noua. Ne apelezi telefonic sau depui o cerere pe site, iar noi intram in miscare!
Stim foarte bine ca ai nevoie sa-ti remediezi rapid defectiunile utilajului, asa ca produsul ajunge la tine in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs.

Montajul este un moment hotarator, care poate determina tot felul de schimbari in evolutia piesei, in functie de cum este el efectuat! Un montaj corect se comporta ca o investitie pe termen lung si asigura o perioada de functionare extinsa, fara probleme, la capacitate sporita! Pe cand un montaj gresit compromite in cel mai scurt timp investiile tale! Alegerea iti apartine, insa daca ai nevoie de recomandari, atunci te rugam sa apelezi la agentii nostri, pentru cateva contacte sigure!

Montaj complet = piese in siguranta, mai mult timp!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: PTCOIRN2-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura