Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 5355

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 5355
Cod produs
B3FHOUTY-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 5355 este un exemplar de a carui calitate nu poti sa stai la indoiala! Este fabricat in atentia celor mai buni ingineri din lume, in atelierele dinamice Original Carraro, iar acum face parte din depozitul nostru si completeaza o colectie sofisticata de piese de transmisie!

Depozitul nostru este vocea dezvoltarii tehnice si tehnologice din ultimii ani, care gazduieste echipamente de ultima generatie pentru toate categoriile de utilaje! Alaturi de noi traiesti o experienta completa si iti indeplinesti scopul, asistat permanent de catre angajatii nostri, tineri entuziasti pregatiti in orice moment sa intervina pentru tine!

Putem aduce orice piesa de schimb, indiferent unde se fabrica!
Aceasta bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 5355 se prelucreaza dintr-un aliaj metalic dur, tratat termic si testat pentru rezistenta la exploatare intensa! Joaca un rol esential in functionarea utilajului! Este responsabila sa transfere comanda de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata! O vei folosi mult si bine. Ajuta la asta si mentinerea articulatiei sferice in stare buna, avand un manson de cauciuc pentru asta.

Oferim consultanta gratis, un serviciu benefic afacerii tale!
Sa apelezi la specialisti este o abordare cat se poate de responsabila! Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate usura munca! Asadar, mainile care te ajuta in fiecare zi de munca sunt mai aproape decat crezi! Apeleaza-ne oricand ai o problema de rezolvat.
• Consideram ca o identificare corecta este extrem de importanta. Ai nevoie de piese de schimb perfect compatibile cu modelul pe care il conduci!
• Ti-am pregatit informatii, recomandari si contacte sigure pentru montaj,        oriunde in tara!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere, pe termen lung!
• Avem disponibilitatea sa ne deplasam oriunde in tara, pentru interventii de urgenta la fata locului!

Lasa deoparte grijile si tensiunea si achizitioneaza produsele noastre cu incredere deplina. Ele primesc garantie pentru toate acele neplacute situatii cand ai putea sa intalnesti defectiuni din fabrica! Aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 5355 detine un certificat ce se extinde pe o perioada de 6 luni, pe care il primesti la livrare, alaturi de factura!

Livram produsele noastre in cel mai scurt timp, oriunde in tara! Aceasta fiind o arta a generatiei noastre pe care o stapanim din ce in ce mai bine! Primesti o bieleta tractor Massey Ferguson MF 5355 oriunde te-ai afla, cu plata ramburs! Trebuie doar sa ne apelezi sau sa completezi cererea de pe site, iar angajatii nostri se ocupa imediat de comanda ta!

Montajul este un moment hotarator, care poate determina tot felul de schimbari in evolutia piesei, in functie de cum este el efectuat! Un montaj corect se comporta ca o investitie pe termen lung si asigura o perioada de functionare extinsa, fara probleme, la capacitate sporita! Pe cand un montaj gresit compromite in cel mai scurt timp investiile tale! Alegerea iti apartine, insa daca ai nevoie de recomandari, atunci te rugam sa apelezi la agentii nostri, pentru cateva contacte sigure!

Montaj complet = piese in siguranta, mai mult timp!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: B3FHOUTY-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura