Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 460

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 460
Cod produs
ZG7ESPYA-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 460 este acel lucru indispensabil sistemului de directie, care joaca un rol esential in felul in care este efectuat virajul! Provine dintr-o fabrica de ultima generatie, de pe teritoriul Italiei - atelierele Original Carraro!
Rezistenta ei la exploatare trebuie sa fie o garantie pentru fiecare conducator de utilaje. O bieleta slaba calitativ il expune pe acesta unor pericole pe care nu le dorim nimanui! Asa ca mare atentie atunci cand achizitionati o bieleta!

Ce-ai spune de niste investitii cu adevarat relevante? Acele investitii pe termen lung, pentru care nici nu vei plati o avere, nici nu vei pierde timp pretios cautandu-le! Iti punem la dispozitie o echipa intreaga de tineri pregatiti sa actioneze pentru tine! Departamentul nosrtru de identificari te ajuta sa intru in posesia elementelor perfect compatibile utilajului tau, de o calitate indiscutabila!

Ofera utilajului tau energie si forta, prin produse de inalta calitate!
Aceasta bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 460 este prelucrata sa reziste celor mai intense zile de munca, dintr-un aliaj metalic caruia i s-au aplicat mai multe tratamente specifice de imbunatatire! Face transferul comenzii de virare, intr-un mod excelent, de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata! Va functiona multa vreme, intrucat are asigurata integritatea articulatiei sferice, cu ajutorul unui manson de cauciuc.

Ce-ai spune daca ai fi permanent asistat tehnic de catre profesionisti?
Avem agenti pregatiti in orice moment sa te ajute si un depozit extrem de bine echipat. Un om potrivit, la locul potrivit inseamna mai mult decat orice! Aceasta sincronizare iti aduce piese de calitate, informatie si posibilitatea de a prelungi viata lor, printr-o ingrijire corespunzatoare. Primesti serviciul nostru gratuit de consultanta pe toata durata procesului de achizitie si nu numai:
• Identificare corecta
• Interes pentru nevoile tale
• Suport real si solutii favorabile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Asistenta tehnica la fata locului
• Reparatii de urgenta, in orice zona din tara

Aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 460 merita sa o achizitionezi cu incredere deplina, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi o bieleta tractor Massey Ferguson MF 460 atunci este momentul sa vorbesti cu noi sau sa completezi o cerere pe site-ul nostru! Livram produsul rapid, in 24 de ore, in orice zona din tara, cu plata ramburs. Sau te asteptam sa ne vizitezi la sediul nostru, de unde poti ridica personal coletul tau!

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!
Opteaza pentru un montaj complet, fara omisiuni, pentru un start corespunzator!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: ZG7ESPYA-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura